Bonus referimi

Kazinotë ofrojnë gjithmonë bonuse për të tërhequr klientët dhe për të ruajtur besnikërinë. Megjithëse shumë njerëz janë të shqetësuar për bonuset e kazinosë, shumica e tyre janë promovime të vërteta marketingu. Një bonus referimi është një metodë popullore e përdorur nga kazinotë për të tërhequr lojtarë të rinj.

Bonus referimi
Çfarë është një Bonus Referimi?Si të kërkoni një bonus referimi
Çfarë është një Bonus Referimi?

Çfarë është një Bonus Referimi?

Ky është një shpërblim i fituar duke rekomanduar njerëz të tjerë për t'u bashkuar me një kazino online ku dikush tashmë është anëtar. Anëtarëve ekzistues u jepet një kod që lojtarët e rinj të referuar duhet të japin kur regjistrohen. Pasi anëtari i ri bashkohet duke përdorur kodin e referimit, arbitri merr automatikisht bonusin e referimit në llogarinë e tij.

Çfarë është një Bonus Referimi?
Si të kërkoni një bonus referimi

Si të kërkoni një bonus referimi

Ashtu si shumica e bonuseve të tjera të kazinosë, bonusi i referimit mund të kërkohet duke klikuar në njoftimin që shfaqet në panelin e kontrollit pasi të fitohet bonusi. Bonusi mund të përdoret menjëherë ose të rezervohet për përdorim në të ardhmen. Lojtarët gjithashtu mund të zgjedhin të grumbullojnë disa bonuse dhe t'i përdorin ato së bashku. Sidoqoftë, është e rëndësishme të kontrolloni termat dhe kushtet për të kuptuar vlefshmërinë e një bonusi referimi. Disa skadojnë pas një kohëzgjatjeje të caktuar (30 ditë në shumicën e kazinove) dhe nuk mund të pretendohen më pas. Dështimi për t'i kërkuar ato herët e mposht të gjithë pikën e referimit të lojtarëve të rinj në radhë të parë.

Si të kërkoni një bonus referimi