Bonusi javor

Kjo është një pyetje që shqetëson shumë lojtarë të rinj. Lojtarët ekzistues të kazinosë tashmë kanë një ide se si bonusi është i rëndësishëm në baste. Marrja e këtyre bonuseve çdo javë do të thotë që dikush mund të përfshihet në lojëra më shpesh dhe me kosto më të ulëta. Më shumë bonuse në para rezultojnë në rritje të fitimeve. Në rast të një bonusi të kthimit të parave, lojtari ka sigurinë për të marrë paratë, duke minimizuar humbjen.

A ia vlejnë bonuset javore të kazinosë?