Çfarë duhet të dinë lojtarët e lojërave për pagesat me telefon

Lajme

2020-04-22

Sot, risitë me pagesë me telefon janë bërë mjete tepër të dobishme që e bëjnë shumë të lehtë kryerjen e pagesave me lehtësi dhe në të gjithë globin. Kur bëhet fjalë për lojërat e fatit në celular, njerëzit mund të bëjnë lehtësisht depozita dhe tërheqje nga komoditeti i shtëpive të tyre. Kjo është arsyeja pse aplikacionet me pagesë me telefon janë bërë vendimtare.

Çfarë duhet të dinë lojtarët e lojërave për pagesat me telefon

E vetmja gjë që lojtarët duhet të bëjnë është të hyjnë në lojërat celulare dhe të paguajnë duke përdorur faturat e telefonit ose kartat e tyre të kreditit pa probleme në të gjithë globin. Disa nga lojërat kryesore që mbështesin këto veçori përfshijnë kazino.com, ëndrrat vudu, playzee, casoola, Captain Spins, Kassu, Yako Casino, All British Casino, NY Spins, Jonny Jackpot, etj.

Paguani me telefon kazinotë – Si funksionon?

Që kur u shpik teknologjia e pagesës me telefon, njerëzit e kanë pasur jashtëzakonisht të lehtë të bëjnë pagesa në kazino. Disa nga lojërat kërkojnë vetëm një konfirmim me një buton që të përpunohet transaksioni i pagesës dhe tërheqjes. Megjithatë, kjo ndryshon në mënyra të ndryshme pagese të përdorura.

Siç sugjeron emri, pagesa përmes telefonit përfshin pagesën duke përdorur faturat e telefonit. Për të filluar, lojtarët duhet të zgjedhin opsionin e pagesës me telefon në faqet e internetit zyrtare të kazinosë. Kjo zakonisht gjendet në arkëtarin e kazinosë. Kur kjo të bëhet, prisni që fatura të dërgohet me faturat e telefonit në fund të muajit.

Depozita dhe tërheqje përmes telefonit

Megjithëse kazinotë me pagesë me telefon janë zakonisht të lehta për t'u përdorur gjatë depozitimit të parave dhe dërgimit të fondeve në një llogari me disa hapa të thjeshtë, ka ende kufizime. Këto kufizime ndodhin kur dikush përpiqet të tërheqë fonde. Meqenëse faturat paguhen në muaj, tërheqjet nuk mund të përpunohen në të njëjtën mënyrë.

Prandaj, shumica e lojtarëve do të zgjedhin të tërheqin para duke përdorur metoda alternative. Nga ana tjetër, ka shumë platforma lojrash që lejojnë përdoruesit të bëjnë pagesa me telefon. Disa prej tyre përfshijnë Payforit, Boki dhe Zimpler vetëm për të përmendur disa. Këto platforma nuk paguajnë asnjë tarifë transaksioni për mbi £/30 €.

Të mirat dhe të këqijat e pagesës me telefon

Siç mund të vërehet, pra, pagesa me telefon ka disa pro dhe kundër. Si fillim, mënyra e pagesës e bën tepër të lehtë kryerjen e pagesave dhe depozitimin e parave në llogari. Përveç kësaj, ai i lejon lojtarët të buxhetojnë veten në fund të muajit.

Megjithatë, metoda ka edhe disa kundër, për shembull, nuk mund të bëhet tërheqje duke përdorur metodën e pagesës. Së dyti, duke qenë se të gjitha transaksionet kryhen duke përdorur telefonin, humbja e telefonit mund të rrezikojë një lojtar. Prandaj, për shkak të rrezikut të humbjes së telefonit, duhet të merrni një llogari bankare për të tërhequr fondet e tyre.

Të rejat e fundit

Relax Gaming kurorëzon milionerin e tij më të ri të Jackpot-it me Megapagues në Unibet
2023-09-03

Relax Gaming kurorëzon milionerin e tij më të ri të Jackpot-it me Megapagues në Unibet

Lajme