Çfarë mendojnë njerëzit për lojërat e fatit celular

Lajme

2019-09-12

Ka shumë njerëz që janë kundër kumarit të çdo lloji. Pastaj ka edhe shumë njerëz që e shijojnë këtë si një nga aktivitetet e tyre të preferuara. Është ky grup njerëzish që po e bëjnë lojën e fatit celular po aq popullor sa ai që është bërë.

Çfarë mendojnë njerëzit për lojërat e fatit celular

Kumari celular është bërë popullor për shkak të numrit të pajisjeve celulare në të cilat mbështeten shumë njerëz tani. Këta janë njerëz që janë në lëvizje dhe duan qasje të vazhdueshme në internet. Kjo është diçka për të cilën zhvilluesit e softuerit të kazinosë u bënë të vetëdijshëm dhe e kanë përdorur atë si një platformë të shkëlqyer për lojërat e fatit celular.

Kush tërhiqet nga lojërat e fatit në celular?

Të gjitha grupmoshat tërhiqen nga lojërat e fatit celular, megjithëse shumica e rregullave diktojnë që lojtarët duhet të jenë tetëmbëdhjetë vjeç ose më të vjetër. Një grup i madh që i duket tërheqës kumari celular sipas një sondazhi janë millennials. Ata janë shumë aktivë në rrjetet sociale ku së shpejti mësojnë për kazinotë celulare.

Një sondazh ka treguar gjithashtu se tendenca në lojërat e fatit celular është e qëndrueshme dhe do të vazhdojë të rritet në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar, ku kjo është një kohë e preferuar e kaluar. Statistikat tregojnë se grupmoshat 18 deri në 24 vjeç janë ata që tërhiqen nga lojërat e fatit në celular përmes reklamave dhe rrjeteve sociale.

Shqetësimet e Komisionit të lojërave të fatit celular

Komisioni i lojërave të fatit në Mbretërinë e Bashkuar ruan nga afër aktivitetet e lojërave të fatit në kazino në internet, duke përfshirë versionet celulare. Diçka që i shqetëson është numri i kufizuar i njerëzve që nuk u kushtojnë vëmendje termave dhe kushteve që çdo kazino është e detyruar të ketë në faqet e tyre, përfshirë versionet e tyre celulare.

Komisioni thekson se sa të rëndësishme janë këto terma dhe kushte pasi janë rregullat dhe rregulloret që zbaton kazinoja. Ato tregojnë legjitimitetin e kazinosë celulare. Ata që neglizhojnë të lexojnë këto terma dhe kushte mund të mos jenë të vetëdijshëm se sa legjitime është kazinoja. Ata po e vënë veten në rrezik.

Pse lojtarët tërhiqen nga lojërat e fatit në celular?

Ka shumë arsye pse lojtarët tërhiqen nga versionet celulare të kazinove në internet. Veçanërisht grupmosha mijëvjeçare është shumë aktive. Ata nuk duan të kufizohen në një desktop për të shijuar aktivitetin e tyre të lojërave të fatit në internet. Kjo falë versioneve celulare të këtyre kazinove.

Lojtarët që duan të shijojnë një kazino celulare mund ta bëjnë këtë për sa kohë që kanë një pajisje celulare të përputhshme dhe akses në internet. Kjo do të thotë se ata mund të shijojnë aktivitetet e tyre të preferuara të lojërave të fatit në kazino, pavarësisht se ku janë apo kur duan. Kazinotë celulare ofrojnë një përvojë më të këndshme.

Loja e kazinosë celulare është shumë e popullarizuar sipas sondazhit

Një sondazh tregon se loja e lojërave të kazinosë celulare është një prirje e re në MB dhe është një trend që është bërë shumë i popullarizuar dhe i pëlqyer nga mijëvjeçarët dhe grupmoshat e tjera.

Të rejat e fundit

Yggdrasil debuton slotin e ri Ragnawolves WildEnergy
2023-06-01

Yggdrasil debuton slotin e ri Ragnawolves WildEnergy

Lajme

Promocion i kazinosë

1xBet:Deri në 1500 € + 150 rrotullime
Luaj tani
22BET
22BET:Deri në 600 dollarë