Bastet e sheshta zakonisht nënkuptojnë fitore të qëndrueshme

Lajme

2019-08-15

"Basti i sheshtë konsiderohet nga shumë njerëz në botën e lojërave të fatit si baste konservatore. Ata kanë të drejtë, sepse bastet e sheshta, në thelb, janë të luash të sigurta. bast të njëjtën sasi sa herë që luan. Kjo metodë bastesh mund të përdoret me çdo lojë që zgjidhni të luani. Blackjack, ruletë, baccarat, lojëra sportive…..nuk ka rëndësi sepse bastet e sheshta janë një proces shumë i thjeshtë. Këtu janë disa shembuj. Në blackjack ka mënyra që mund të përcaktoni disi nëse duhet të godisni apo jo bazuar në letrat e vendosura në duart e mëparshme. Nëse e bëni këtë dhe shihni se shanset janë në favorin tuaj për të fituar dorën tuaj aktuale, normalisht do të rrisni bastin tuaj. Nëse vini bast 10 dollarë në dorën e fundit, mund të dëshironi të vini bast 20 dollarë në dorën tuaj aktuale. Me bast të sheshtë, ju nuk e bëni këtë. Ju qëndroni me bastin 10 dollarë gjatë gjithë ditës ose natës, pavarësisht nga shanset.

Bastet e sheshta zakonisht nënkuptojnë fitore të qëndrueshme

Nëse ju pëlqen të vendosni baste në lojërat e NFL, bastet e sheshta konsiderohen më konservatore ndërsa sezoni përparon. Le të themi se ju filloni të vendosni baste në javën e dytë të sezonit të rregullt. Në javën e dytë është shumë e vështirë të zgjedhësh fituesit sepse rekordi i çdo ekipi është në thelb ende i njëjtë. Një bast prej 50 dollarësh në këtë fazë mund t'i duket pak i pjerrët për "investitorin" normal, por në javën e pesëmbëdhjetë mund të duket si një rënie në kovë në krahasim me atë që po vënë shumica e njerëzve të tjerë.

Por kjo strategji e basteve të sheshta funksionon mirë në afat të gjatë kur luani me ekipet e NFL kur merrni parasysh shanset që do të ndryshojnë midis javëve 2 dhe pesëmbëdhjetë. Në javën e dytë, shanset nuk do të jenë aspak të larta për asnjë ekip, pavarësisht nga rekordi aktual. Arsyeja kryesore që shanset ndryshojnë aq shumë sa ndryshojnë në këtë fazë të sezonit është për shkak të asaj se sa mirë ia doli skuadra vitin e kaluar, historikisht, sa e qëndrueshme është zyra e përparme dhe zgjedhjet e draftit gjatë sezonit jashtë sezonit. Ndërsa sezoni përparon edhe pse shanset bëjnë gjithashtu.

Ky lloj luhatjeje mund ta bëjë shumë të vështirë për investitorin normal të vendosë se çfarë do të vërë bast, prandaj e bën të vështirë për të të fitojë baste. Ky nuk është një problem me bastet e sheshta. Pavarësisht nëse përparon kuverta e blackjack-ut apo sezoni i NFL-së, basti mbetet i njëjtë me shanset tuaja për të fituar ose humbur. Ajo që funksionon në favor të investitorit që vë baste të sheshta është shuma e parave që ai ose ajo mund të fitojë gjatë sezonit të NFL në tërësi, ose përmes 6 orëve lojë blackjack.

Ju mund të mos i fitoni paratë tuaja të pensionit me baste të sheshta, por shanset janë në favor të fituesve të njëtrajtshëm për të fituar në mënyrë të qëndrueshme."

Lajmi i fundit

Depozita me telefon kundrejt kazinove me karta krediti
2022-09-21

Depozita me telefon kundrejt kazinove me karta krediti

Lajme