Certifikimi i kazinosë celulare eCOGRA

Lajme

2020-11-30

Kur bëni një gjithëpërfshirës kazino celulare zgjedhja e udhëzimeve, siguria dhe drejtësia e platformës zakonisht janë në krye të listës. Shumica e lojtarëve do të kontrollojnë nëse kazinoja celulare në internet ka një licencë nga organet kryesore si UKGC dhe MGA. Por ndërsa nuk mund të mohohet se kjo është kritike, ju duhet të shikoni në eCOGRA çertifikim për të siguruar drejtësi. Pra, çfarë do të thotë eCOGRA dhe pse është e rëndësishme për një lojtar kazino?

Certifikimi i kazinosë celulare eCOGRA

Çfarë është saktësisht eCOGRA?

E themeluar në vitin 2003, eCOGRA është një agjenci e pavarur dhe e aprovuar ndërkombëtarisht e testimit të kazinove në internet që siguron mbrojtjen dhe drejtësinë e lojtarëve. Funksioni i tij kryesor është të sigurojë që të gjitha lojërat në një kazino online ose celular të kenë kaluar testin e drejtësisë dhe operatori të sillet me përgjegjësi.

Çfarë bën eCOGRA?

Me pak fjalë, eCOGRA kryen dy funksione thelbësore, të cilat përfshijnë:

Shërbimet ATA (Agjencia e Miratuar e Testimit)

ATA përqendrohet vetëm në testimin e programeve dhe sistemeve të lojërave të fatit në internet përmes agjencive. Deri më sot, eCOGRA ka testuar më shumë se 80 operatorë kryesorë të kazinove dhe 500+ lojëra të tjera për drejtësi dhe siguri. Disa nga aplikacionet e njohura të lojërave të fatit të certifikuara nga eCOGRA përfshijnë Kazino 888, Jackpot Qyteti, 22 Bast dhe të tjera software ofruesit si Microgaming dhe NetEnt.

Shërbimet e Vetërregullimit

eCOGRA gjithashtu mbikëqyr disa objektiva të vetërregullimit si:

 • Mbroni lojtarët e pambrojtur.

 • Parandaloni lojërat e fatit për të miturit.

 • Siguroni privatësinë dhe sigurinë e informacionit të klientit.

 • Luftoni çdo sjellje mashtruese ose kriminale në një kazino.

 • Sigurohuni që lojtarët të marrin pagesa të shpejta dhe të sakta.

 • Vlerësoni RNG dhe RTP për të siguruar lojëra të ndershme.

 • Marketing i përgjegjshëm dhe konkurrues. Kërkesat e certifikimit eCOGRA për kazinotë celulare Kjo agjenci testimi ka tre kërkesa kryesore që një kazino në internet duhet të plotësojë për të marrë vulën e miratimit të tyre. Ata janë:

  Siguria

  Që një kazino celulare të kalojë udhëzimet strikte të trupit, duhet të ofrojë siguri të pakompromis të platformës. Para së gjithash, kazinoja online duhet të ketë një licencë të vlefshme nga një organ ligjor ose qeveri. Gjithashtu, kazinoja duhet të përdorë kriptimin SSL në faqen e saj të internetit, i cili parandalon çdo shkelje të të dhënave personale. Përveç kësaj, sistemet e pagesave dhe sistemet e tjera duhet të monitorohen dhe rishikohen rregullisht.

  Drejtësia

  Ky organ siguron drejtësinë e platformës duke i dhënë vulën e tyre vetëm kazinove celulare që nuk kanë një histori të mashtrimit të klientëve të tyre. Përpara miratimit, ata do të bëjnë një kontroll të plotë të sfondit për t'u siguruar që kazinoja respekton rregullat strikte të lojërave të ndershme në territorin e saj. eCOGRA do të shikojë gjithashtu veçori të tjera të kazinosë si shërbimi ndaj klientit, RNG (gjeneruesit e numrave të rastësishëm), RTP (Përqindja e kthimit te lojtari) dhe më shumë.

  Sjellja

  Kazinoja celulare në internet duhet t'u përmbahet politikave jetike të lojërave si proceset kundër pastrimit të parave. Kazinoja duhet të ketë marketing të përgjegjshëm dhe promovime në shpërblimet e tyre të bonusit. Gjithashtu, ata duhet të lejojnë eCOGRA t'i rishikojë ato rregullisht. Kjo shkon shumë drejt krijimit të një mjedisi të besueshëm lojrash.

Është jetike të dimë se eCOGRA nuk është një çështje e tëra për të folur, pa shfaqje. Organi ka staf të kualifikuar që përbëhet nga auditorë financiarë, ligjorë dhe IT. Ata përdorin standardet ndërkombëtare të auditimit dhe sigurimit për t'u siguruar që një kazino në internet plotëson kërkesat e saj.

Si të dini nëse kazinoja celulare është miratuar nga eCOGRA

Kur vizitoni për herë të parë një kazino në celularin tuaj, lëvizni poshtë faqen kryesore, ku do të shihni disa logo. Do të gjeni rregullatorin(ët), numrin e licencës, opsionet e pagesës dhe sigurisht, një logo eCOGRA. Klikoni në lidhjen për të parë certifikatën e miratimit të kazinosë. Duhet të ketë një periudhë certifikimi të treguar qartë.

Përmbledhja

Me grupin gjithnjë në rritje të kazinove celularë, është jetike të regjistroheni në një që garanton siguri dhe drejtësi. Luajtja e kazinosë në celular me një vulë miratimi eCOGRA tregon se kazinoja është transparente dhe RNG është e drejtë. Dhe mos harroni se eCOGRA është gjithmonë në gatishmëri për të zgjidhur çdo problem që lind që përfshin mashtrim.

Lajmi i fundit

Depozita me telefon kundrejt kazinove me karta krediti
2022-09-21

Depozita me telefon kundrejt kazinove me karta krediti

Lajme