Lojërat shkencore festojnë fillimin e suksesshëm të sistemeve të lotarisë në Zvicër

Lajme

2021-09-26

Ethan Tremblay

Lojërat Shkencore janë krenare të shpallin fillimin e suksesshëm të Sistemeve të Lotarisë për Zvicrën.

Lojërat shkencore festojnë fillimin e suksesshëm të sistemeve të lotarisë në Zvicër

Scientific Games ka punuar në këtë projekt me LOTTO SWITZERLAND - operatori i Lotarisë Kombëtare Zvicerane dhe lider në treg në llotaritë në Zvicër - për shumë muaj, me fokus në përmirësimin e produkteve kryesore të Lojërave Shkencore si SCIENTIST, SCIENCO dhe SCIENCE.

Qëllimi ishte krijimi i një sistemi llotarie intuitive që u mundëson lojtarëve nga të gjitha sferat e jetës të lehtë luajnë lojërat e tyre të preferuara në internet ose nëpërmjet pajisjeve celulare. Sistemi i ri i Lotarisë së Lojërave Shkencore do t'u sigurojë lojtarëve akses në të gjitha jackpot-et aktuale dhe të ardhshme, përveç një loje interaktive.

Dr. Roger Fasnacht, Drejtor i Swisslos tha se ai është i ngazëllyer për të nisur një sistem të menjëhershëm biletash me një qasje të bazuar në teknologji, në mënyrë që ata dhe përfituesit e tyre të rrisin me përgjegjësi shitjet pa u mbështetur në dyqanet me pakicë ose shpërndarësit. Lojërat e menjëhershme të Swisslos nuk janë asgjë për t'u tallur, duke përfaqësuar 410 milionë dollarë të shitjeve totale të lotarisë me pakicë. Kompania gjithashtu i ofron Lotarisë një sistem qendror të lojërave të lotarisë dhe terminale të pikave të shitjes me pakicë WAVE™, si dhe softuer terminal për baste sportive.

"Lansimi i sistemit të ri të menaxhimit të menjëhershëm të biletave për Swisslos është një testament për vizionin tonë dhe lëvizjen drejt modernizimit. Ne jemi kaq krenarë që kemi qenë në gjendje të mbështesim lojtarët, shitësit me pakicë dhe programet e përfituesve zviceranë gjatë këtyre viteve duke avancuar vazhdimisht teknologjitë. ."

"Ne jemi të emocionuar me këtë avancim në teknologji pasi do të na lejojë t'u shërbejmë më mirë të gjitha palëve të përfshira," tha Christian Kometer Drejtor Menaxhues International Lottery Systems në Scientific Games Corporation. “Është një nder që kemi pasur një marrëdhënie kaq të gjatë me Zvicrën…”

Scientific Games është një kompani që prodhon sisteme llotarie dhe produkte të tjera. Ata janë furnizuesit kryesorë të lojërave të çastit në Evropë, duke përfaqësuar më shumë se 70% të shitjeve globale me pakicë për këtë lloj produkti. Kompania gjithashtu është e specializuar në lojërat dixhitale, aplikacionet celulare, programet e besnikërisë dhe shumë më tepër!

Rreth lojërave shkencore

Korporata e Lojërave Shkencore është një kompani që ofron lojëra, sisteme dhe shërbime për industrinë e kazinove. Ato ofrojnë një portofol të gjerë argëtimi si për kazinotë ashtu edhe për lojtarët. Lojërat shkencore ofrojnë të gjitha llojet e produkteve, duke përfshirë lojëra dinamike si ato që gjenden në lojëra elektronike, si dhe lojëra tradicionale tavoline, si teknologjia e tyre e patentuar në rrotat e ruletit.

Çdo aspekt, nga përmbajtja e lojës tek platformat, është krijuar duke pasur parasysh përvojën e klientit, duke siguruar që çdo lojtar të ketë diçka që do t'i pëlqejë, ndërkohë që është përgjegjës duke integruar veçoritë e sigurisë në gjithçka që bën.

Deklarata që shikojnë përpara

Lojërat shkencore bënë "deklarata largpamëse" brenda kuptimit të Aktit të Reformës së Çështjeve Private të Letrave me Vlerë të SHBA-së në këtë deklaratë për shtyp, si fraza të tilla si "do", "mund" dhe "duhet". Këto parashikime bazohen në pritjet, supozimet dhe vlerësimet aktuale të drejtimit dhe jo në garancitë për kohën ose ngjarjet e ardhshme që mund të parashikohen me çdo saktësi.

Rreziqet dhe pasiguritë e përmendura në këtë deklaratë nuk janë të vetmet. Mund të ketë shumë faktorë ose rrethana të tjera që mund të ndikojnë gjithashtu në rezultatet tona, të tilla si ato që nuk mund t'i parashikojmë ende.

Deklaratat e ardhshme mund të jenë subjekt i ndryshimit pa paralajmërim.

Lojrat shkencore nuk janë të detyruara ligjërisht të përditësojnë deklaratën e tyre të ardhshme kur dalin informacione të reja, por ato zgjedhin gjithashtu vullnetarisht sepse është në interesin më të mirë të investitorëve dhe blerësve të ardhshëm.

Lajmi i fundit

Si të argëtoheni më shumë duke luajtur lojëra kazino celulare
2023-01-31

Si të argëtoheni më shumë duke luajtur lojëra kazino celulare

Lajme