Mënyrat më të mira për të fituar para në një kazino

Lajme

2019-08-15

Shkuarja në një kazino lokale mund të jetë shumë argëtuese. Kur të shkoni në kazino, ka të ngjarë të keni ëndrra për të bërë të pasur dhe për të fituar shumë para. Megjithatë, shumica e njerëzve e dinë në fund të kokës se shanset që kjo të ndodhë janë shumë të pakta pasi shanset i përkasin shtëpisë.

Mënyrat më të mira për të fituar para në një kazino

Ndonëse nuk e kishit avantazhin kur futët në kazino, ka gjëra që mund të bëni për të rritur shanset për të fituar para. Ka gjëra në veçanti që duhet të bëni në çdo kazino që mund të rrisin përfitimin tuaj të përgjithshëm.

Qëndroni te lojërat e tavolinës

Nëse po kërkoni të fitoni para shtesë, t'i përmbaheni lojërave të tavolinës është bastja juaj më e mirë. Të gjitha lojërat e tavolinës do t'ju ofrojnë të njëjtat shanse, të cilat janë të gjitha relativisht afër ndarjes 50/50. Kjo do të thotë që ju duhet të jeni në gjendje të fitoni afër gjysmën e kohës.

Kjo është ndryshe nga një automat ose video poker që ka pagesa individuale shumë më të larta, por ka një shans shumë më të ulët për të fituar. Ndonëse nuk do të keni joshjen e një jackpoti gjigant me një lojë tavoline, prapëseprapë mund t'ia dilni shumë mirë nëse kaloni në një seri të nxehtë.

Merrni parasysh Pokerin

Kur do të shkoni në kazino, shumica dërrmuese e lojërave do t'ju vënë kundër shtëpisë. Në secilën prej këtyre situatave, ju nuk do të keni përparësi. Megjithatë, loja e pokerit shpesh do t'ju lejojë të konkurroni kundër lojtarëve të tjerë në kazino.

Nëse jeni të aftë në lojën e pokerit, mund të keni një avantazh të vendosur ndaj lojtarëve të tjerë në dhomë. Megjithatë, nëse jeni ende fillestar në lojë, duhet të luani me kujdes pasi është e pamundur të dalloni se kush është lojtari më i mirë.

Bashkohuni me Klubin e Shpërblimeve

Ndërsa nuk do të çojë drejtpërdrejt në përfitim për ju, një nga gjërat më të mira që mund të bëni kur shkoni në ndonjë kazino është t'i bashkoheni klubit të tyre të shpërblimeve. Pothuajse të gjitha kazinotë sot kanë një formë programi shpërblimi që inkurajon njerëzit të bastojnë më shumë dhe të vijnë në kazino. Kur i bashkoheni njërit prej këtyre programeve, do të fitoni pikë për çdo dollar që shpenzoni në tavolina dhe automate.

Më pas mund t'i përdorni këto pikë për të marrë përfitime falas, përmirësime në dhoma më të mira hoteli ose edhe për të fituar dollarë falas që mund të shpenzohen në dyshemenë e kazinosë. Të gjitha këto përfitime më pas mund të shtojnë përfitimin tuaj të përgjithshëm.

Dije kur të largohesh

Më në fund, kur jeni në kazino, duhet gjithashtu të siguroheni që jeni të gatshëm të largoheni. Pasi të filloni të luani në tavolinë, së shpejti mund të zbuloni se jeni ngritur shpejt dhe shpejt. Kjo shpesh mund të jetë e keqe për një lojtar pasi e bën lojën të duket shumë e lehtë. Në vend të kësaj, ju duhet të përqendroheni në të pasurit një qëllim kur të largoheni nga tavolina.

Kjo mund të bazohet ose në fitimin ose humbjen e një shume të caktuar parash. Sido që të jetë, duhet të keni një plan për t'u larguar para kohe dhe më pas të jeni të gatshëm t'i përmbaheni atij.

Të rejat e fundit

Relax Gaming kurorëzon milionerin e tij më të ri të Jackpot-it me Megapagues në Unibet
2023-09-03

Relax Gaming kurorëzon milionerin e tij më të ri të Jackpot-it me Megapagues në Unibet

Lajme