Premton që çdo lojtar i kazinosë duhet të mbajë

Lajme

2021-08-11

Eddy Cheung

Kazino celulare i referohet luajtjes së një loje aftësie ose rastësie duke përdorur një pajisje portative si telefoni celular për të fituar para. Lojtarët e suksesshëm të kazinosë duhet të kuptojnë algoritmet dhe matematikën pas lojës që po luajnë. Gjithashtu, ata duhet të jenë të disiplinuar që ata të menaxhojnë mirë paratë e tyre. Ky artikull përqendrohet në disa nga këshillat që duhet të ketë parasysh çdo lojtar i suksesshëm i kazinosë celulare. Mund të jenë të vështira për t'u mbajtur, por ato sjellin kthime më të mëdha nëse qëndroni.

Premton që çdo lojtar i kazinosë duhet të mbajë

Eksploroni të gjitha opsionet

Kur duke luajtur lojëra kazino, mos e kufizoni veten në disa opsione që duhet të jeni shumë fleksibël, dhe në rast se shihni një konfigurim të mirë në një lojë tjetër, duhet të jeni shumë të shpejtë për të marrë tranzicionin. Kjo është arsyeja pse ju duhet të zhvilloni strategji për çdo lojë kazino që jeni të gatshëm të luani. Për të zhvilluar strategji që do të funksionojnë mirë në të gjitha lojërat, duhet të kuptoni rregullat dhe kërkesat e lojës.

Nëse nuk e keni idenë se çfarë përfshin loja, ne kemi renditur të gjitha tiparet që mund të jenë të dobishme për lojtarët e kazinosë. Duhet të arsyetoni shpejt për të ditur se çfarë dëshiron mjeshtri i lojës.

Përqendrohuni në kthimet tuaja

Si një investitor i mirë, duhet të shqetësoheni më shumë për fitimet dhe kthimet tuaja. Ndërsa bëni analizën tuaj, duhet të dini gjithashtu shumën e kthimit që ofron çdo lojë. Të paktën përpiquni të gjeni lojëra me përqindje të lartë të kthimit dhe mësoni të përdorni strategjitë dhe taktikat tuaja për të fituar kundër gjasave. Është më mirë të rrezikosh më shumë në një lojë me një përqindje të lartë kthimi sesa ato me shanse të pakta. Problemi me lojërat që kanë më pak kthime është se ato zhgënjejnë shumicën e kohës. Ju mund të jeni të bindur se për shkak se loja ka pak kthime, do të kishit më shumë shanse për të fituar dhe ja ku shumica e lojtarëve dështojnë.

Luaj lojëra që mund të fitosh

Shumica e lojtarëve të kazinosë humbin më shumë sepse luajnë lojërat e gabuara të kazinosë ose luajnë kazinonë e duhur duke përdorur formatin e gabuar. Nëse doni më shumë fitime, duhet të luani lojëra kazino që ju japin më shumë shanse për të fituar. Kjo është, ju duhet të luani lojëra me të cilat jeni njohur. Gjatë analizës suaj se në cilën lojë të vendoseni, do të gjeni një listë të gjatë të lojërave sfiduese për të fituar, por mund të tundoheni t'i bini për shkak të konfigurimit të tyre të mirë. Si një lojtar i fokusuar, ju duhet të dalloni lojërat me më shumë shanse për të fituar nga ato që do t'ju shkaktojnë më shumë humbje.

Siç tha i madhi Kenny Rogers...

“Duhet të mësosh të luash siç duhet,

"Duhet të dini se kur t'i mbani ato

Dini kur t'i palosni ato

Dije kur të largohesh

Dhe di kur të vraposh

Ju kurrë nuk i numëroni paratë tuaja

Kur jeni ulur në tavolinë

Do të ketë kohë të mjaftueshme për të numëruar

Kur marrëveshja të ketë mbaruar"

Mendimi përfundimtar

Këshilla më e rëndësishme e kazinove celularë është të disiplinoni veten që të jeni të përkushtuar dhe t'u përmbaheni rregullave dhe strategjive tuaja pasi t'i përshkruani ato. Më në fund, kuptoni lojërat në të cilat jeni më të mirët dhe përqendrohuni vetëm në ato. Duke vepruar kështu, duhet të prisni më shumë kthime.

Të rejat e fundit

Yggdrasil debuton slotin e ri Ragnawolves WildEnergy
2023-06-01

Yggdrasil debuton slotin e ri Ragnawolves WildEnergy

Lajme

Promocion i kazinosë

1xBet:Deri në 1500 € + 150 rrotullime
Luaj tani
22BET
22BET:Deri në 600 dollarë