Lajme

November 15, 2023

Qasje e pakufizuar në përmbajtjen ligjore premium për avokatët dhe ekipet ligjore

Emily Patel
WriterEmily PatelWriter
ResearcherAmara NwosuResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser

Abonim Premium

Me Abonimin Premium, do të keni akses të pakufizuar në përmbajtje premium me cilësi të lartë, në internet, sipas kërkesës nga fakulteti i respektuar në industrinë ligjore. Ky abonim është ideal për avokatët e licencuar në juridiksione të shumta ose ata që kanë përmbushur kërkesat e tyre për CLE, por ende kanë nevojë për akses në informacione të vlefshme për fushat e tyre të praktikës.

Qasje e pakufizuar në përmbajtjen ligjore premium për avokatët dhe ekipet ligjore

Shiko Tani

Llogaritë e ekipit

Shërbimi ynë i abonimit në llogarinë e ekipit është krijuar për ekipet ligjore që përbëhen nga katër ose më shumë avokatë. Çdo avokat në ekip do të gëzojë akses të pakufizuar në përmbajtje premium me cilësi të lartë, sipas kërkesës nga fakulteti i respektuar në industrinë ligjore. Për më tepër, anëtarët e ekipit do të kenë qasje administrative për të menaxhuar lehtësisht CLE për të gjithë ekipin.

Shiko Tani

Të rejat e fundit

Fitimi i lojërave të mëdha në kazinotë celulare
2023-11-28

Fitimi i lojërave të mëdha në kazinotë celulare

Lajme