Si të zgjidhni metodën më të mirë të pagesës në kazino celulare

Lajme

2021-02-23

Ashtu siç po pajtohet ende industria e lojërave të fatit kazinove online' dominimi, një normë e re tashmë po merr përsipër. Me kazinotë më të mira celulare, lojtarët mund të kënaqen pothuajse kudo dhe të fitojnë çmime të tepruara. Por çfarë duhet të kërkojë një lojtar kur zgjedh një kazino celulare? Për disa, gjithçka është rreth bonuse, ndërsa të tjerët shkojnë për bibliotekën e lojërave.

Si të zgjidhni metodën më të mirë të pagesës në kazino celulare

Megjithatë, metodat e disponueshme të pagesës së kazinosë janë po aq të rëndësishme. Mos harroni, zgjedhja e mënyrës së duhur të pagesës mund të përcaktojë se sa kohë duhet për t'u përpunuar pagesa juaj dhe sa merrni. Pra, në udhëzuesin e sotëm, do të mësoni disa truke për të gërmuar kazinonë e duhur celulare Metoda e pagesës.

Truku numër 1. Kontrolloni sigurinë dhe sigurinë

Për shkak se do të vini baste duke përdorur para të vërteta, është thelbësore të siguroni informacionin tuaj personal dhe sigurinë e fondeve. Në fakt, ky është faktori më i rëndësishëm kur zgjidhni metodën më të mirë të bankingut të kazinosë celulare. Një metodë e besueshme bankare duhet të jetë e koduar SSL për të mbrojtur informacionin tuaj personal të transaksionit. Faqet e internetit me një shirit të gjelbër pranë URL-së janë të koduara SSL. Gjithashtu, kontrolloni nëse një autoritet ligjor financiar ose qeveri rregullon mënyrën e pagesës. Në përgjithësi, siguria juaj financiare është një domosdoshmëri.

Truku numër 2. Tërheqjet

Metodat më të mira bankare të kazinosë celulare duhet të zgjasin maksimumi 5 ditë pune për të përpunuar pagesat tuaja. Disa opsione të portofolit elektronik si Skrill dhe Neteller madje ofrojnë pagesa të menjëhershme. Megjithatë, kini kujdes që të mos zgjidhni një metodë depozitimi të kazinosë celulare që nuk lejon tërheqjen. Nëse e bëni gabim këtu, ka të ngjarë t'ju bllokojë me çdo fitim që bëni, pa mundur të arkëtoni. Për shembull, kartat e kreditit nuk lejojnë tërheqje në varësi të juridiksionit të lojtarit.

Truku numër 3. Kufijtë e tërheqjes dhe monedhat

Ende në pikën e tërheqjes, duhet të lexoni faqen e Kushteve dhe Kushteve të kazinosë për të përcaktuar monedhat dhe kufijtë e mbështetur nga një metodë specifike bankare. Kjo përfshin veçori të tilla si:

 • Shuma minimale e depozitës.

 • Shuma minimale dhe maksimale e tërheqjes.

 • Koha e depozitimit - duhet të jetë e menjëhershme ose të zgjasë jo më shumë se tre ditë pune.

 • Koha e tërheqjes - duhet të jetë e menjëhershme ose më pak se pesë ditë pune.

 • Monedhat - $/£/€/¥/etj. Është e rëndësishme të theksohet se koha më e gjatë ose më e shkurtër e tërheqjes dhe depozitimit nuk e skualifikon domosdoshmërisht metodën bankare. Pra, ofroni më shumë levë për t'i lejuar përdoruesit të anulojnë transaksionet ose të ngrenë mosmarrëveshje nëse është e nevojshme. Por sa më shpejt, aq më mirë.

  Truku numër 4. Kostot e transaksionit

  Tani goma takohet me rrugën këtu. Çdo lojtar serioz i kazinosë celulare do të dëshirojë të përdorë një metodë bankare të përballueshme. Merrni parasysh veçori të tilla si tarifa e depozitave ose tarifat e lehtësimit, të cilat janë të zakonshme kur përdorni kartat e kreditit. Bankat gjithashtu tarifojnë për çdo transaksion që bëni. Për fat të mirë, kuletat elektronike i bëjnë gjërat më të lehta, pasi këto opsione nuk kanë tarifa të fshehura. Lojtarët e Bitcoin madje shijojnë transaksione falas.

  Truku numër 5. Mbështetje e shkëlqyer

  Është e zakonshme që lojtarët të përjetojnë vonesa pas tërheqjes së parave nga llogaritë e tyre të kazinosë. Në këtë rast, metoda bankare përkatëse duhet t'i ofrojë lojtarit një zgjidhje të shpejtë dhe të dobishme. Nëse është e mundur, ato duhet të jenë të arritshme përmes telefonit, emailit ose bisedës së drejtpërdrejtë. Disa, si PayPal, janë më të dobishme nëse kontaktohen përmes Twitter. Me pak fjalë, ekipi mbështetës duhet të ofrojë përgjigje të menjëhershme për çdo pyetje.

  Truku numër 6. Pyete Google

  Një metodë e besueshme bankare duhet të ketë një reputacion të mirë. Kërkoni në internet për komente ose flisni me përdorues të tjerë për përvojat e tyre me një metodë specifike bankare. Mund të shikoni edhe bazën e të dhënave të mbështetjes së metodës bankare për të parë se si ata u përgjigjen klientëve të tyre. Megjithatë, kini kujdes që të mos besoni gjithçka.

  Këshilla Përfundimtare

  Ndiqni këshillat e mësipërme nëse doni të jeni të sigurt se do të merrni fitimet tuaja sa herë që bëni një tërheqje. Rregulli i thjeshtë është të lexoni me kujdes seksionin T & C të kazinosë celulare pasi gjithçka është e shënuar atje. Dhe, natyrisht, kazinotë duhet të rregullohen nga një person juridik.

Lajmi i fundit

Cilat lojëra luhen më shumë në një kazino celulare
2023-03-14

Cilat lojëra luhen më shumë në një kazino celulare

Lajme