Teknologjia prapa Kazinosë Live dhe Blackjack Live

Lajme

2020-09-14

Sot, teknologjia është një komponent kritik i shumë operacioneve të biznesit. Veçanërisht, lojërat e fatit në internet po bëhen një aktivitet popullor në komunitetin e lojrave. Kazinoja celulare u ka ofruar lojtarëve përvoja të personalizuara që plotësojnë nevojat e tyre. Me teknologjinë, kazino celulare në internet lejon lojtarët dhe tregtarët të komunikojnë në kohë reale.

Teknologjia prapa Kazinosë Live dhe Blackjack Live

Komoditeti ka rritur popullaritetin në rritje të lojërave të tilla si blackjack kazino live. Teknologjia i ka lejuar lojtarët të shijojnë lojërat online në komoditetin e shtëpive të tyre ose gjatë lëvizjes. Gjithashtu, falë përparimeve teknologjike, lojërat tani janë më të shpejta dhe më efikase. Më poshtë është teknologjia prapa kazinove live dhe blackjack live.

Njohja optike e karaktereve

Njohja optike e karaktereve (OCR) përfshin përdorimin e teknologjisë gjatë një transmetimi të drejtpërdrejtë për të regjistruar aktivitete të tilla si përzierjet e kartave ose rrotullimet e rrotave për t'i mbajtur lojtarët të informuar në kohë reale. OCR në lojërat e fatit në internet përdoret për të monitoruar seksionin e lojërave duke përdorur një kamerë të specializuar që kap detajet e lojës dhe analizon simbolet, kostumet dhe kartat.

Pasi të dhënat janë kapur, ato analizohen kundrejt një baze të dhënash me përgjigje të shpejtë që shfaq rezultatin në ekrane. Ndërsa lojtarët përfshihen në blackjack live kazino, OCR regjistron të gjitha aktivitetet që i lejojnë ata të bëjnë zgjedhje të informuara bastesh. Live kazino celulare transmeton të dhëna në kohë reale nga tavolinat virtuale te lojtarët që përdorin teknologjinë OCR.

Njësia e kontrollit të lojës (GCU)

Njësia e kontrollit të lojës (GCU) është pjesa më e rëndësishme e kazinosë live mobile. Tabelat virtuale kanë një GCU të bashkangjitur me to. Pajisja GCU synon të kodojë detajet e lojës dhe të sigurojë mbështetje virtuale për tregtarin për të lehtësuar funksionimin e qetë. GCU-të sigurojnë që lojërat të jenë të drejta dhe transparente.

Njësitë e lojërave ndihmojnë një celular kazino të drejtpërdrejtë të arrijë transparencën duke siguruar që aktivitetet e tregtuesve të jenë të dukshme gjatë transmetimit të drejtpërdrejtë. Një GCU gjithashtu parandalon që lojërat të varen nga gjerësia e brezit të të dhënave që mund të ndikojnë në vonesën dhe të ulin performancën. Me pak fjalë, një kazino celulare live do të ishte e pamundur pa një njësi kontrolli të lojërave.

Kamera dhe Monitor

Kamerat e transmetimit në ueb nevojiten që transmetimet e drejtpërdrejta të jenë të mundshme. Një kazino konvencionale live ka nevojë për pamje me tre kënde për tavolinat dhe seksionet e lojërave të fatit, lojtarët dhe tregtarët. Kazinotë e drejtpërdrejta përdorin kamera 4K ose unike HD për shfaqjen më të mirë. Këto kamera dërgojnë një furnizim të drejtpërdrejtë te telefonat inteligjentë ose kompjuterët e luajtësit.

Monitorët janë të disponueshëm kur kazinoja e drejtpërdrejtë transmetohet drejtpërdrejt. Ndërsa lojtarët përfshihen në blackjack live kazino, atyre u kërkohet të kenë një kamerë në internet. Kjo i bën ato të dukshme për lojtarët e tjerë dhe tregtarin. Për tregtarët, monitori u lejon atyre të shohin ekranin e luajtësit dhe të lëvizin. Live kazino celulare ka investuar në monitorë me cilësi të lartë për aktivitete pa probleme.

Teknologjia prapa Kazinosë Live dhe Blackjack Live

Lojërat e kazinosë në internet po fitojnë popullaritet në të gjithë globin. Me suksesin e tyre aktual, asgjë nuk do të ishte e mundur pa teknologjinë.

Lajmi i fundit

Depozita me telefon kundrejt kazinove me karta krediti
2022-09-21

Depozita me telefon kundrejt kazinove me karta krediti

Lajme