Zgjidhni Boku për pagesat e kazinosë celulare

Lajme

2020-01-20

Boku i lejon kumarxhinjtë të depozitojnë para në llogarinë e tyre të kazinosë celulare pa dhënë detaje identifikimi. Nuk ka nevojë për një llogari bankare kur e përdorni.

Zgjidhni Boku për pagesat e kazinosë celulare

Lidhja në faqen e internetit të Bokut është këtu

Përdorimi i Boku në kazinotë celulare - Çfarë duhet të dini

Për të përdorur Boku në telefonin tuaj celular, nuk keni nevojë të regjistroheni. Operatorët celularë dhe kazinotë regjistrohen në Boku dhe paguajnë tarifa për të lejuar kumarxhinjtë të depozitojnë me lehtësi paratë e tyre. Pra, nuk duhet të prisni ndonjë formular apo procedurë të mërzitshme regjistrimi kur depozitoni para përmes Boku. Është në dispozicion për të gjithë lojtarët e kazinove celularë.

Hapi juaj i parë përfshin drejtimin në seksionin bankar të kazinosë online dhe lundrimin në pjesën e depozitimit të parave. Klikoni në opsionin Boku dhe kazinoja do të hapë një ekran tjetër. Boku nuk kërkon ndonjë informacion karte krediti ose karte debiti, kështu që ju nuk keni nevojë për ndonjë llogari bankare. Përdorni numrin tuaj të telefonit celular.

Shkruani shumën e parave

Për të depozituar para në llogarinë tuaj të kazinosë celulare, ju vetëm duhet të futni dy gjëra - shumën e parave dhe numrin e telefonit celular. Pas kësaj, klikoni "Dërgo" ose diçka të ngjashme dhe vazhdoni në hapin tjetër, i cili përfshin konfirmimin e transaksionit. Kumarxhinjtë e duan Bokun për shkak të thjeshtësisë dhe sigurisë.

Mbani në mend se nuk do të mund të depozitoni para sa herë të dëshironi. Boku ka vendosur limite ditore. Në MB, kufiri është 30 paund, por ju mund ta kontrolloni shumën aktuale me operatorin tuaj celular të kazinosë ose operatorin e telefonisë celulare. Shuma mund të ndryshojë nga një kazino në tjetrën.

Konfirmoni depozitën përmes mesazhit me tekst

Pasi të klikoni në "Dërgo", do të merrni një mesazh me tekst në telefonin tuaj. Kontrolloni për një kod në mesazh dhe futeni atë në faqen e kazinosë. Më pas Boku do t'i shtojë paratë në llogarinë tuaj. Hapi i konfirmimit është i rëndësishëm për arsye sigurie.

Boku dërgon mesazhin e konfirmimit në celularin tuaj menjëherë që ju kërkoni të depozitoni para. Pra, mos harroni të mbani telefonin tuaj afër kur bëni depozitën. Boku është i disponueshëm në mbi 70 vende dhe punon me pothuajse çdo operator të telefonisë celulare në vende. Sigurohuni që kazinoja celulare ku synoni të nënshkruani, pranon Boku.

A ka ndonjë tarifë depozite?

Jo, Boku ngarkon vetëm tarifa për tregtarët dhe kjo do të thotë se kazinoja celulare do të paguajë të gjitha tarifat. Megjithatë, përpara se të filloni procesin e depozitimit të parave, mos harroni të kontrolloni me kazinonë. Ata mund të paguajnë më shumë para pasi të kaloni kufirin e paketës.

Duke folur për kufizimet, Boku është një mënyrë pagese me para në celular. Kjo do të thotë që ju mund të depozitoni para vetëm në llogarinë tuaj të kazinosë celulare, por nuk mund t'i tërheqni ato. Për të tërhequr çmimet tuaja të parave, duhet të provoni metodat alternative të tërheqjes. Gjithashtu, Boku ju kufizon në sasinë e parave që mund të depozitoni çdo ditë.

Lajmi i fundit

Depozita me telefon kundrejt kazinove me karta krediti
2022-09-21

Depozita me telefon kundrejt kazinove me karta krediti

Lajme