Cyprus Gaming and Casino Supervision Authority

Qipro është një komb ishull i vendosur afër Evropës dhe është i njohur për aktivitetet e saj turistike. Loja mund të ndahet midis veriut dhe jugut të territorit. Jugu i ishullit të Qipros ka shumë pak kazino, dhe kumari është i ligjshëm vetëm në veri. Megjithatë, Qiproja është ende një vend popullor për të marrë një licencë për poker në internet, baste sportive, lotari, kazino dhe bingo.

Lojërat e fatit ishin të paligjshme në Qipro përpara vitit 2012 dhe dënoheshin me ligj, por legjislacioni ndryshoi atë vit. Në vitin 2016 pati ndryshime të mëtejshme që hapën Qipron ndaj basteve më të rregulluara.

Një licencë e lëshuar nga Komisioni i Lojërave të Qipros nënkupton që kazinotë dhe operatorët e tjerë duhet të respektojnë shumë rregulla brenda marrëveshjes së tyre të licencimit. Kjo rezulton në më shumë llogaridhënie dhe transparencë.

Qiproja ofron shumë licenca të ndryshme për operatorët, dhe kjo varet nga aktivitetet e tyre të lojërave. Megjithatë, tifozët e kazinosë mund të presin gjithashtu një përvojë të sigurt dhe etike të kazinosë nga një prej vendeve më me reputacion për të marrë një licencë.

Kazinotë online vazhdojnë të funksionojnë nga Qipro. Kombi ende ofron shumë licenca, pavarësisht nga disa ligje strikte. Shikoni disa nga kazinotë në internet me licenca nga Qipro tani.

Cyprus Gaming and Casino Supervision Authority