DGOJ Spain

Tregu spanjoll i lojërave të fatit ka përjetuar rritje të dukshme gjatë viteve të fundit. Pa dyshim, më shumë spanjollë anojnë drejt lojërave të fatit çdo ditë. Kjo ka rritur gjithashtu numrin e ofruesve të lojërave të fatit në këtë vend, disa prej të cilëve i janë bashkuar radhëve të kazinove kryesore online celulare në mbarë botën.

Ekzistenca e këtyre platformave është arsyeja pse u themelua Drejtoria e Përgjithshme për Rregullimin e Lojërave të Fatit (DGOJ). Përgjegjësia e tij kryesore është t'i licencojë ato pasi të konfirmojë se i kanë plotësuar të gjitha kërkesat për të operuar brenda vendit.

Ky komision i lojërave të fatit mbikëqyr edhe veprimtarinë e tyre, i kontrollon dhe i koordinon ato.

DGOJ Spain
Drejtoria e Përgjithshme për Rregullimin e Lojërave të Fatit
Emily Patel
WriterEmily PatelWriter
ResearcherAmara NwosuResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Drejtoria e Përgjithshme për Rregullimin e Lojërave të Fatit

Drejtoria e Përgjithshme për Rregullimin e Lojërave të Fatit

DGOJ siguron që lojtarët spanjollë të marrin shërbimet e shkëlqyera të lojërave të fatit për të cilat kanë etje. Kjo shpjegon pse shumica e këtyre individëve gjithmonë kujdesen për një licencë të vlefshme nga ky organ qeveritar përpara se të regjistrohen në një kazino spanjolle.

Por çfarë mund të bëjë një lojtar i fatit nëse zbulon se platforma që ka zgjedhur ka thyer një nga rregullat e DGOJ, duke kufizuar aftësinë e saj për të ofruar shërbime të sigurta dhe të besueshme të lojërave të fatit? Epo, ky komision lokal i lojërave të fatit mirëpret raportet nga lojtarët spanjollë që ndihen të padrejtë ose të mashtruar nga faqet e tyre të internetit të basteve. Pas marrjes së informacionit për shkeljen e supozuar, DGOJ fillon një hetim për të përcaktuar nëse pretendimet janë të vlefshme për të mbrojtur interesat e lojtarit.

Drejtoria e Përgjithshme për Rregullimin e Lojërave të Fatit