Ministry of Interior of the State of Schleswig-Holstein

Tregu i parregulluar i kazinove në internet në Gjermani i ka lënë vendin kërkesave strikte për operacionet e lojërave të fatit të bazuara në ueb.

Në vitin 2008, një traktat ndërshtetëror i lojërave të fatit (IGT) u miratua për të rregulluar të gjitha shtetet në vend. Në vitin 2012, Schleswig-Holstein zgjodhi të tërhiqej nga traktati, pasi shteti filloi të lëshonte licenca për kazino.

Ministria e saj e Brendshme mbikëqyri sulmin e rajonit në lojërat e fatit duke vendosur rregulla të rëndësishme për kazinotë dhe ofruesit e programeve kompjuterike.

Akti i shtetit për lojërat e fatit përafrohet me IGT, duke siguruar një kornizë për të mbrojtur lojtarët dhe operatorët. Ai gjithashtu ofroi udhëzime kundër pastrimit të parave dhe masa të ndershme të lojës për të gjitha kazinotë celulare dhe online në shtet.

Ministry of Interior of the State of Schleswig-Holstein
Kazinotë celulare të licencuara nga Shteti i Schleswig-HolsteinRreth licencës së shtetit të Schleswig-Holstein
al Country FlagCheckmark

Drück Glück

al Country FlagCheckmark
100 dollarë
Shfaq më pakShfaq më shumë
Merr bonusin
 • Pranon PayPal
 • Xhekpote për orë
 • Aplikacioni i disponueshëm
Shfaq më pak
Shfaq më shumë
 • Pranon PayPal
 • Xhekpote për orë
 • Aplikacioni i disponueshëm

Drüeck Glüeck Casino fillimisht arriti në industrinë e lojërave në internet në 2015. Në pronësi dhe operim nga SkillOnNet Ltd, ofertat e saj të larmishme apelojnë si për lojtarët e rastësishëm ashtu edhe për lojtarët me përvojë. Dizajni i faqes përmban forma të vogla gjeometrike dhe disa karaktere aliene, të cilat i shtojnë më shumë hijeshi përvojës së lojës.

200 dollarë
Shfaq më pakShfaq më shumë
 • Bisedë drejtpërdrejt 24/7
 • Panairi i provuar nga iTech Labs
 • Vip Lounge në dispozicion
Shfaq më pak
Shfaq më shumë
 • Bisedë drejtpërdrejt 24/7
 • Panairi i provuar nga iTech Labs
 • Vip Lounge në dispozicion

Nisur në maj 2011, PlayMillion Mobile Casino është një markë në internet për individë. Ai përmban një pamje moderne dhe të freskët dhe tërheq si për fillestarët ashtu edhe për lojtarët me përvojë. Ajo ka një licencë nga Komisioni i Lojërave të Fatit në Mbretërinë e Bashkuar dhe licencë nga Autoriteti i Lotarive dhe Lojërave të Maltës. PlayMillion u jep lojtarëve përvojën më të mirë.

Kazinotë celulare të licencuara nga Shteti i Schleswig-Holstein

Kazinotë celulare të licencuara nga Shteti i Schleswig-Holstein

Kemi vënë në dukje se ligjvënësit e Schleswig-Holstein kanë miratuar legjislacionin për lëshimin e licencave online për lojërat e tavolinës për pesë operatorë. Zbatohet një normë tatimore deri në 44 për qind e të ardhurave nga lojërat.

IGT-ja e katërt e miratuar në korrik 2021 lejon organet e qeverisë shtetërore të zgjedhin se si të rregullojnë lojërat e tavolinës në kazino në internet. Schleswig-Holstein vendosi të lëshojë pesë licenca online për lojëra tavoline.

Në shtet, ekzistojnë pesë kazino me bazë tokësore. Kazinoja shtetërore Spielbank Schleswig-Holstein është planifikuar të marrë një nga licencat.

Ligjet e reja rregullojnë normën e taksave për lojërat online. Taksa prej 34 përqind zbatohet për kazinotë dixhitale, të cilat marrin deri në 300,000 € të ardhura në muaj. Për të ardhurat prej 300,000 € deri në 750,000 €, shkalla e tatimit është 39 për qind. Të hyrat prej më shumë se 750,000 € tatohen me 44 përqind.

Procesi

Kazinotë në internet rregullohen nga zyrtarët e Schleswig-Holstein. Në fakt, Schleswig-Holstein lëshuar licencat e lojërave të fatit në internet e para në rajon.

Në dhjetë vitet e fundit, kuadri i lojërave të fatit në Gjermani ka evoluar. IGT aktuale federale rregullon lojërat e fatit, edhe pse historikisht, Schleswig-Holstein zbatoi rregulloret e veta.

Në vitin 2012, operatorët kishin dy licenca, një licencë organizimi për një ngjarje ose një licencë shpërndarjeje për ata operatorë që shesin rregullisht shërbime të lojërave të fatit.

Edhe me ndryshimin e rregulloreve, mbajtësit aktualë të licencës pritet të ruajnë kriteret e vendosura për të mbështetur lojën e drejtë.

Kërkesat e kaluara për licencë

 • Kërkesa për regjistrim në EEA ose BE
 • Garancia bankare 1 milion euro
 • Paguani detyrimet tatimore
 • Tarifat e licencës
 • Plan biznesi
 • Plani strategjik i veprimit të lojërave
Kazinotë celulare të licencuara nga Shteti i Schleswig-Holstein
Rreth licencës së shtetit të Schleswig-Holstein

Rreth licencës së shtetit të Schleswig-Holstein

Që nga janari 2022, asnjë licencë shtesë në internet nuk është lëshuar, me një të planifikuar për të shkuar në kazinonë shtetërore. Megjithatë, nëse kërkesat e mëparshme të licencimit janë një tregues, aplikantët do të duhet t'u përmbahen kërkesave strikte për të marrë dhe mbajtur një licencë në internet në Schleswig-Holstein.

Në fakt, rregullatorët federalë po kërkojnë të monitorojnë dhe rregullojnë të bazuara në ueb dhe kazinove celulare.

Në të kaluarën, Schleswig-Holstein ofroi licencim përmes një procesi intensiv aplikimi. Shteti shqyrtoi aplikacionet nga disa prej kazinove dixhitale më të spikatura.

Megjithëse shteti iu bashkua aktit dhe mbikëqyrjes federale të lojërave të fatit, shumë nga të licencuarit e mëparshëm janë ende duke operuar nën miratimin e licencës së kaluar.

Autoriteti federal është krijuar në Sachsen-Anhalt, i cili monitoron ofruesit që lëvizin jashtë vendit dhe planin e kanalizimit të Gjermanisë.

Rregullatorët shpresojnë që shtetet të mbështesin organin rregullator federal të sapoorganizuar. Që nga janari 2022, asnjë licencë për lojërat online nuk është lëshuar ende nga organi rregullator.

Për kazinotë tokësore të Schleswig-Holstein, një operacion në internet është një përparim i natyrshëm. Me numrin e kufizuar të licencave të lojërave në tavolinë në internet të disponueshme për operatorët, shteti planifikon të zbatojë kërkesa strikte për të siguruar që kazinotë në internet të jenë në përputhje me rregulloret e shtetit.

Rreth licencës së shtetit të Schleswig-Holstein