UK Gambling Commission

Komisioni i lojërave të fatit në Mbretërinë e Bashkuar lëshon licenca të ndryshme kazino celulare operatorët në vend. Ato rregullojnë lojëra të ndryshme kazino në internet si p.sh lojëra elektronike, bingo dhe lojëra tavoline. Komisioni u krijua në vitin 2005 pas miratimit të Ligjit për lojërat e fatit.

Ky organ rregullator gjithashtu rregullon lotarinë dhe ka lëshuar licenca për shumë kazino të mëdha në internet, si p.sh 22 Bast, 1XBet, dhe Royal Panda. Këto kazino online ofrojnë dhe sigurojnë përvojën e lojërave në mënyrë që lojtarët të kënaqen dhe gjithashtu të mos kenë mosmarrëveshje të vazhdueshme me operatorët e kazinosë.

Komisioni i lojërave të fatit në Mbretërinë e Bashkuar njihet si një nga më të rreptë, por është gjithashtu i drejtë dhe kjo do të thotë shumë si për lojtarët ashtu edhe për kazinotë. Kjo gjithashtu do të thotë që lojërat e përgjegjshme janë në vend për ata lojtarë me probleme të lidhura me kumarin

Komisioni ka filluar në vitin 2005 dhe rregullon lojërat e fatit në Mbretëria e Bashkuar. Ata kanë krijuar një organ që është transparent për aktivitetet e tyre financiare dhe rregullatore. Si rezultat, ata kanë fituar respekt dhe fuqi në industri. Megjithatë, fuqia e komisionit zakonisht është përdorur për të mirën e lojtarëve dhe të shoqërisë në tërësi.

Ka shumë kazino online me licencë nga Komisioni i Kumarit në Mbretërinë e Bashkuar. Ata kanë bonuse dhe promovime fantastike për të plotësuar lojërat e sigurta.

UK Gambling Commission

Të rejat e fundit

Aplikacionet e kazinosë celulare ose luajtja me shfletues: cila është më e mira?
2022-06-22

Aplikacionet e kazinosë celulare ose luajtja me shfletues: cila është më e mira?

Sipas statistikave të fundit nga Komisioni i lojërave të fatit në Mbretërinë e Bashkuar, 43% e lojtarëve të kazinosë zgjidhni lojërat e fatit celular në vend të lojës në desktop. Tani kjo është provë e mjaftueshme që lojtarët në mbarë botën po zgjedhin të luajnë kumar në lëvizje duke përdorur telefonat e tyre celularë mbi desktopët statikë.