Bast në Futboll

Popullariteti i basteve sportive celulare është rritur me shpejtësi gjatë viteve të fundit, për të mos thënë aspak. Futbolli, në veçanti, është një sport për të cilin shumica e lojtarëve bastojnë. Ideja prapa basteve të futbollit celular është që lojtari të parashikojë rezultatin e një ndeshje futbolli.

Pothuajse të gjitha kazinotë celulare ofrojnë baste futbolli. I vetmi ndryshim domethënës mund të jenë tregjet e basteve të ofruara nga kazinoja. Shanset e basteve mund të jenë gjithashtu paksa të ndryshme në kazino të ndryshme celulare, për të njëjtën ndeshje. Të tillë janë faktorët që një lojtar duhet të marrë parasysh kur zgjedh një kazino celulare.

Bast në Futboll
Këshilla për bastet e futbollit

Këshilla për bastet e futbollit

Vendimet e informuara rrisin shanset për të fituar një bast futbolli. Për të bërë parashikimet e informuara, një lojtar duhet të sigurojë që ata të qëndrojnë të përditësuar me statistikat e skuadrave në të cilat ata synojnë të bastojnë. Gjithashtu, ata duhet të mësojnë për tendencat aktuale të performancës dhe lëndimet e lojtarëve. Sa më shumë informacion të ketë një lojtar për ndeshjen e futbollit për të cilën dëshiron të bast, aq më shumë ka gjasa që ai të bëjë parashikimin e saktë. Qëndrimi i përditësuar ndihmon shumë për të ndihmuar tifozët e futbollit të shmangin gabimin e marrjes së vendimeve me emocione, në vend të kësaj, duke injektuar një aspekt objektiviteti në shfrytëzimet e tyre të basteve.

Çfarë i duhet një lojtari bastesh futbolli për të marrë vendime të informuara? Një pjesë e madhe e marrjes së vendimeve të informuara përfshin të kesh një sfond të mirë informacioni mbi ekipet që luftojnë. Kjo do të thotë se tifozët e futbollit mund ta kenë disi të lehtë, duke pasur parasysh se e kanë ndjekur lojën. Sidoqoftë, mënyra më e mirë për t'u përditësuar mbi lajmet, statistikat dhe tendencat e ekipit është të kaloni nëpër disa komente nga blogerët dhe ekspertët me përvojë. Me gjithë informacionin që ju nevojitet në lidhje me ndeshjen, shanset tuaja për të bërë parashikimet e duhura rriten shumë, dhe kjo është ajo që kanë të bëjnë me bastet e futbollit.

Këshilla për bastet e futbollit
Si funksionojnë shanset

Si funksionojnë shanset

Shanset janë vendosur për t'i lejuar lojtarët të llogarisin shumën e parave që mund të fitojnë për çdo ndeshje të caktuar në krahasim me atë që vendosin si aksion. Kazinotë celulare zakonisht kanë mënyrën e tyre për të llogaritur shanset që ofrojnë për çdo ndeshje të veçantë futbolli. Vlen të theksohet se kazinotë apo basteshkruesit gjithashtu shtojnë një diferencë në shanset e basteve. Marzhet më të ulëta janë të dizajnuara për të favorizuar bastdhënësin, ndërsa ato më të mëdha favorizojnë krijuesin e basteve. Kështu, çdo bastues perceptues duhet të fokusohet në marzhet për bastet, ndërsa vlerëson shanset e lojërave të ndryshme të futbollit. Ky është çelësi për rritjen e përfitimit të tyre të përgjithshëm.

Një pjesë e të kuptuarit se si funksionojnë bastet e futbollit kërkon një kuptim të dinamikës që hyn në lojë gjatë vendosjes së koeficienteve të basteve. Për shembull, ka raste kur shanset e basteve mund të ndryshojnë ndjeshëm përpara se të fillojë një lojë. Çdo lojtar i basteve të futbollit duhet të jetë në gjendje të marrë këto zhvillime dhe t'i përdorë ato në avantazhin e tij ose të saj.

Për të rritur sasinë e fitores së mundshme, një lojtar mund të vendosë një aksion në disa ndeshje. Për një rast të tillë, shanset do të shumëzohen me njëra-tjetrën për të përcaktuar kuotat totale kundër të cilave lojtari vë baste. Shumëzimi rrit ndjeshëm si shumën e mundshme të fitimit ashtu edhe rrezikun e humbjes së bastit.

Si funksionojnë shanset
Bast live në futboll

Bast live në futboll

Shumica e lojtarëve zakonisht vendosin bastet e tyre përpara fillimit të ndeshjes së futbollit. Megjithatë, ekziston edhe mundësia e basteve në një lojë në vazhdim. Kjo është ajo që quhet baste futbolli live. Për bastet live, shanset vazhdojnë të ndryshojnë në varësi të situatës aktuale të lojës.

Një tjetër gjë e mrekullueshme për bastet live është se hap një mundësi për të bastuar në shumë ngjarje të tjera live që mund të ndodhin. Për shembull, një lojtar mund të vë bast se cila skuadër do të marrë goditjen e radhës nga këndi. E vetmja pengesë e basteve të drejtpërdrejta është se shumica e kazinove celularë paraqesin vetëm lojëra nga ligat kryesore.

Bast live në futboll
Bast falas në futboll

Bast falas në futboll

Disa lojtarë të kazinosë zakonisht bastojnë në futboll vetëm për emocionin e tij, në krahasim me fitimin e parave. Individë të tillë përdorin kazinotë që ofrojnë lojën në lojë falas. Idealisht, një lojtar nuk duhet të depozitojë para për të vendosur një bast falas.

Përveç argëtimit që lidhet me bastet, bastet e futbollit falas mund të jenë një mënyrë e shkëlqyer për lojtarët e rinj që të mësojnë se si të bastojnë. Lojtarët me përvojë mund ta përdorin gjithashtu atë për të krijuar strategji të reja bastesh dhe për t'i provuar ato derisa të ndihen gati t'i përdorin ato me para të vërteta.

Bast falas në futboll
Bast futbolli me para të vërteta

Bast futbolli me para të vërteta

Bastet e futbollit me para të vërteta janë ato që u japin lojtarëve një shans për të fituar para të vërteta. Lojtari duhet të depozitojë para në llogarinë e tij të basteve për të vendosur një bast. Bastet e futbollit me para të vërteta mund të krijojnë varësi për shkak të emocionit që jep dhe mundësisë për të fituar shuma të konsiderueshme parash.

Për të shmangur varësinë nga bastet dhe humbjet e mëdha, një lojtar duhet gjithmonë të bastojë me përgjegjësi. Një lojtar duhet të ketë gjithmonë një buxhet për humbjet dhe të jetë në gjendje të largohet nga bastet kur duhet. Kjo mund të jetë ose pas humbjes së konsiderueshme ose pas fitores. Lojtarët gjithashtu duhet të shmangin vendosjen e basteve kur janë të dehur.

Bast futbolli me para të vërteta
Historia e basteve të futbollit

Historia e basteve të futbollit

Historia e futbollit është mjaft emocionuese dhe shpesh lidhet me ndonjë mister. Bastet për këtë sport filluan në një mënyrë joformale që nga koha kur loja u prezantua. Megjithatë, është në vitet 1960 që bastet e futbollit filluan të fitojnë popullaritet pasi kumari u legalizua.

Bastet e futbollit celular filluan të bëheshin të njohura në shekullin e 21-të, përpara se të fitonin vendin e tyre si të preferuarit e tifozëve. Këto zhvillime u nxitën nga rritja e aksesit në internet dhe telefonat inteligjentë. Aktualisht, bastet e futbollit janë loja më e luajtur e basteve sportive në kazinotë celulare. Madje ka disa kazino që ofrojnë ekskluzivisht baste futbolli.

Historia e basteve të futbollit