Të 90 zhargonet Bingo dhe çfarë përfaqësojnë

Bingo

2021-10-12

Katrin Becker

A keni parë ndonjëherë një lojë Bingo dhe keni pyetur veten se çfarë kuptimi kanë ato rima që thirrësi po bërtet? Nëse përgjigja është po, kjo do të thotë dy gjëra.

Të 90 zhargonet Bingo dhe çfarë përfaqësojnë

A) Ju jeni një fillestar i plotë. B) Jeni në vendin e duhur sepse ne do t'ju mësojmë kuptimin e të gjitha 90 zhargoneve.

Para se të fillojmë, le të përcaktojmë qëllimin e këtyre zhargoneve. Qëllimi i një zhargoni Bingo është të sqarojë se cili numër është duke u tërhequr. Thjesht thënia e numrave do t'i bënte gjërat të thjeshta, por të thuash Mirupafshim Adoleshencë tingëllon shumë më argëtuese sesa 19.

Meqenëse lojërat supozohet të jenë argëtuese, zhargonet Bingo kanë kuptim të përsosur. Tani e dini qëllimin e këtyre zhargoneve, le të flasim se cilin numër përfaqëson secili zhargon.

Termat e Bingos dhe kuptimi i tyre

Do të shkruajmë termin pranë numrit që përfaqëson.

 1. Syri i Kellit

 2. Një rosë e vogël

 3. Filxhan çaj

 4. Trokitni në Derë

 5. Njeriu i Gjallë

 6. Tom Mix

 7. Shtatë me fat

 8. Porta e Kopshtit

 9. Urdhrat e mjekut

 10. I verbër 10

 11. Këmbët 11

 12. Një duzina

 13. E pafat për disa

 14. Dita e Shën Valentinit

 15. Të rinj dhe të prirur

 16. E ëmbël 16

 17. Irlanda e Vjetër

 18. Ardhja e moshës

 19. Mirupafshim adoleshentët

 20. Dy rosa të vogla

 21. Përshëndetje Mbretërore

 22. Dy rosa të vogla

 23. Ti dhe Unë

 24. Dy duzina

 25. Duck dhe Dive

 26. Zgjidhni dhe përzieni

 27. Porta për në Parajsë

 28. Mbipeshë

 29. Ngrihu dhe Shkëlqe

 30. Gertie e pistë

 31. Ngrihu dhe vrapo

 32. Mbërtheni këpucën time

 33. Të gjitha Pemët

 34. Pyet per me shume

 35. Kërce dhe Jive

 36. Tre duzina

 37. Më shumë se 11

 38. Torta e Krishtlindjeve

 39. Hapat

 40. I keq 40

 41. Koha për Argëtim

 42. Winnie Pooh

 43. Poshtë në gjunjë

 44. Sirtarë të varur

 45. Në gjysmë të rrugës

 46. Deri në truket

 47. Katër dhe shtatë

 48. Katër duzina

 49. PC

 50. Gjysmë shekulli

 51. Tweak of Thumb

 52. Javët e vitit

 53. Mbërthyer në Pemë

 54. Pastro dyshemenë

 55. Gjarpërinjtë e gjallë

 56. A ia vlente ajo?

 57. Varietetet e Heinz

 58. Bëjini ata të presin

 59. Brighton Line

 60. Pesë duzina

 61. Bukëpjekësi

 62. Kthimi i vidës

 63. Më gudulis 63

 64. E kuqe e papërpunuar

 65. Pensioni i pleqërisë

 66. Klikoni me klikime

 67. E bere ne Parajse

 68. Zgjidh një shok

 69. Sido që të jetë lart

 70. Tre pikë dhe 10

 71. Shpërthim në daulle

 72. Gjashtë duzina

 73. Mbretëreshë Bletë

 74. Dyqan karamele

 75. Përpiqu dhe Përpiqu

 76. Trombonet

 77. Të Shtatë

 78. Porta e Qiellit

 79. Edhe një herë

 80. Nuk hëngri asgjë

 81. Ndaloni dhe vraponi

 82. Drejtpërsëdrejti Përmes

 83. Koha për çaj

 84. Shtatë duzina

 85. Qëndruar gjallë

 86. Midis shkopinjve

 87. Torquay në Devon

 88. Dy zonja të trasha

 89. Pothuajse atje

 90. Maja e Dyqanit

konkluzioni

Siç mund ta dalloni duke lexuar këtë listë, nuk do t'i mësoni përmendësh të gjitha termat menjëherë. Gjithashtu, në varësi të vendit ku po luani, mund të shihni disa terma që nuk i keni parë në këtë listë. Çelësi për të ditur instinktivisht se cilin numër përfaqëson secili term dhe për të mos turpëruar veten është që vazhdoni të luani Bingo në internet.

Lajmi i mirë është që gjithmonë mund t'i referoheni kësaj liste dhe të kontrolloni se çfarë do të thotë termi derisa të keni mësuar përmendësh të 90 termat në majë të gishtave tuaj.

Të rejat e fundit

Relax Gaming kurorëzon milionerin e tij më të ri të Jackpot-it me Megapagues në Unibet
2023-09-03

Relax Gaming kurorëzon milionerin e tij më të ri të Jackpot-it me Megapagues në Unibet

Lajme