Casino War Kazino Në Celular më e mirë në 2023

Lufta e kazinosë duhet të jetë një nga lojërat më të lehta të kazinosë celulare që gjendet në internet dhe është një hyrje e shkëlqyer për të patur një bast për ata që nuk kanë luajtur kurrë shumë lojëra letrash për para. Koncepti është i thjeshtë. Mësoni se cilat janë vlerat e një kuverte të thjeshtë letrash dhe më pas të luash është një fllad absolut. Le të mësojmë më shumë.

Casino War Kazino Në Celular më e mirë në 2023
Çfarë është Lufta e Kazinosë?
Çfarë është Lufta e Kazinosë?

Çfarë është Lufta e Kazinosë?

Lojtarët fillojnë duke bërë një bast të detyrueshëm dhe gjithashtu mund të vënë një bast në një barazim. Tregtari i jep një kartë lojtarit dhe një tjetër personit që merret. Karta më e lartë fiton. Është aq e thjeshtë sa kaq. Acet janë letra më e lartë.

Nëse ka një barazim, atëherë lojtari mund të marrë 10-1 dhe ka një zgjedhje për të ndaluar ose për të shkuar në luftë. Të ndalosh do të thotë t'i kthesh gjysmën e bastit kryesor personit që merret për të përfunduar lojën.

Lufta nënkupton vendosjen e një basti tjetër të barabartë me bastin kryesor të bërë fillimisht. Më pas, tregtari dhe lojtari marrin një kartë më shumë.

Lojtari do të fitojë lojën me letra të luftës së kazinosë nëse letra e dytë është e njëjtë ose më e lartë se letra e personit që shpërndan. Kur një lojtar fiton, basti paguan barabarta dhe një luftë shtyn.

Ka disa mënyra për të rritur shanset për një fitore në këtë lojë kazino celulare duke kufizuar bastet shtesë në rast barazimi dhe pagesa është e madhe, por shanset janë të ulëta, prandaj konsideroni me kujdes. Nuk ka çmim të parë, kështu që bastet më të vogla do të bëjnë monedha të mira me kalimin e kohës. Nëse asnjë ACE nuk është parë për disa kohë, atëherë kujdes për një sepse garanton një fitore ose një barazim. Bastet në barazime janë gjithashtu një fitim i ulët për një rrezik të lartë, kështu që bastni me kursim për këtë.

Loja e luftës në kazino është argëtuese, e thjeshtë dhe një hyrje e shkëlqyer për të luajtur kazinove celulare.

Çfarë është Lufta e Kazinosë?