Flop Poker

Flop Poker është një lojë kazino në internet e bërë e njohur në shtetet jugore të Amerikën. Është rritur në internet dhe është një lojë fantastike për lojtarët e rinj për shkak të thjeshtësisë së saj. Me disa njohuri për renditjen e letrave dhe pak strategji, është e thjeshtë të luash.

Ka dy baza për të nisur lojën. Së pari, lojtarët duhet të bëjnë një bast ante për të filluar lojën. Basti ante i lejon lojtarët të marrin 3 letra për të filluar të luajnë. Basti Ante merr barazime në duar që lejojnë tavolinën e pagave të shtëpisë.

Një bast pot është një bast tjetër i bërë përpara lojës dhe është një bast minimal i kërkuar nga tabela. Fituesi i bastit në tenxhere është lojtari me dorën më të lartë të pokerit me 5 letra.

Më pas, lojtarët marrin 3 letra dhe 2 letra nga një dështim i komunitetit për 5 letrat e fundit. Lojtarët luajnë për një palë Jack's ose diçka më të mirë dhe marrin shanse në përputhje me rrethanat.

Një lojtar mund të zgjedhë të paloset dhe të heqë dorë nga basti i tij ante ose të bëjë një bast bie kur 3 letrat janë shqyrtuar. Nëse lojtari dëshiron të vazhdojë kundër kazinosë, atëherë duhet të plotësohet një bast flop. Nëse personi që luan nuk dëshiron të bëjë një flop, atëherë ante jepet dhe personi që luan do të luajë për paratë e tenxhere.

Lojtari me dorën më të madhe të pokerit me 5 letra fiton vatin. Duart bazohen në lloje të ngjashme në shumë lojëra të tjera pokeri, të tilla si straights, flushes, full house dhe shumë të tjera. Shanset jepen në përputhje me rrethanat se sa e rrallë është dora. Një skuqje mbretërore do të tërheqë shanset më të larta.

Flop poker online vazhdon të jetë një zgjedhje popullore dhe është një mënyrë e shkëlqyer për të kaluar pak kohë. Një version i kazinosë celulare është i disponueshëm me prekjen e një butoni.

Flop Poker
Çfarë është Flop Poker?