Mini Baccarat Kazino Në Celular më e mirë në 2023

Mini Baccarat është një lojë e thjeshtë me letra e bërë e famshme në filmat 007 Bond. Është një zgjedhje e njohur në mesin e shumë lojtarëve të lojërave të kazinosë celulare.

Lojtarët duhet vetëm të përdorin një strategji të thjeshtë për të rritur shanset e tyre të fitimit në këtë lojë kazino celulare.

Mini Baccarat Kazino Në Celular më e mirë në 2023
Çfarë është Mini Baccarat?
Çfarë është Mini Baccarat?

Çfarë është Mini Baccarat?

Ka plot kazinove celulare me këtë lojë kënaqëse të turmës.

Synimi i lojtarëve është t'i afrohen 9 pikëve. Ata ose mund të bastojnë që tregtari ose lojtari të fitojë. Është gjithashtu e mundur të vihet bast në një barazim. Lojtari dhe tregtari marrin secili nga dy letra nga tregtari.

Lojtarët marrin pikë për letra të ndryshme. Asi është 1 pikë, 2-9 janë pikërisht numri që ata demonstrojnë dhe kartat përballen me 10 pikë. Nëse totali i një lojtari është 5, atëherë tërhiqet një kartë. 6 ose 7 pikë është një qëndrim. Nëse tregtari ose lojtari ka 8 ose 9, atëherë dora më e lartë fiton. Nëse vlera e një dore është më shumë se 10, atëherë ajo zbritet. Lojtari merr shanset 1-1, bastet e Banker paguajnë 1-1 (minus një komision). Një barazim paguan 8-1.

Strategjia mini Baccarat

Rregullat e mini baccarat janë relativisht të lehta dhe lojtarët e rinj thjesht mund të rrinë duarkryq dhe të bëjnë baste të vogla derisa të ndihen më të sigurt. Më pas është e mundur të aplikoni një strategji mini baccarat.

A strategji e njëanshme do të thotë të vësh bast në të njëjtin bast vazhdimisht, sepse është vërtetuar matematikisht që shanset rriten nëse qëndroni me të njëjtin bast.

Një strategji tjetër quhet strategji paroli, i cili konsideron fitoret në rreshta. Kur një lojtar fiton, është më mirë të rritet basti dhe një humbje për ta ulur atë.

strategji e kundërt do të thotë që një fitore e re rrit probabilitetin që raundi tjetër të jetë një humbje. Një humbje e re do të thotë që probabiliteti i një fitoreje rritet. Lojtarët fillojnë me një bast minimal dhe rrisin ose ulin bastin në përputhje me rrethanat. Humbja e tretë me radhë do të thotë që lojtarët duhet të rrisin pak bast. Një fitore do të thotë se lojtari duhet të ulet pak me çdo fitore të tretë.

Kjo lojë kazino celulare është e thjeshtë dhe kërkon vetëm një strategji të thjeshtë për të rritur shanset për të fituar.

Çfarë është Mini Baccarat?