Punto Banco Kazino Në Celular më e mirë në 2024

Punto Banco u luajt më parë në kazinotë me tulla dhe llaç deri në prezantimin e platformave online. Loja është bërë e njohur në internet, pasi mund të luhet në çdo kazino online për sa kohë që ata janë të lidhur në internet. Çdokush në moshë madhore mund të hapë një llogari dhe të fillojë të luajë edhe në kazinotë celulare.

Punto Banco është një lojë letrash që është versioni amerikan i Baccarat-it të mirënjohur. Kjo lojë luhet përmes krahasimit, ku kartat e lojtarit krahasohen me ato të bankierit. Ai me rezultatin më të lartë në numrat e kartave bëhet fitues.

Punto Banco Kazino Në Celular më e mirë në 2024
Emily Patel
WriterEmily PatelWriter
ResearcherAmara NwosuResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Si të luani Punto Banco

Si të luani Punto Banco

Shumë njerëz mund të jenë të njohur me kartat dhe llojet e ndryshme të tyre lojra kazino celulare që luhen duke përdorur letra. Kjo nuk do të thotë që dikush ka aftësitë e nevojshme për të luajtur Punto Banco.

Punto Banco është një lloj tjetër i lojës me letra që ka të bëjë kryesisht me shanset. Kjo lojë mund të luhet vetëm nga një numër maksimal prej rreth dymbëdhjetë lojtarësh. Titulli i bankierit i jepet gjithmonë kazinosë. Titulli i lojtarit i jepet gjithmonë ofertuesit më të lartë në një lojë. Dikush mund të bëhet fitues i një loje vetëm nëse merr një rezultat 9 ose një numër afër nëntë.

Lojtarëve u jepet mundësia për të vënë bast ose për lojtarin ose bankierin. Atyre u jepet gjithashtu një shans për të bastuar në një barazim midis lojtarit dhe bankierit. Kartat vendosen me fytyrë poshtë dhe telefonuesi numëron pikët totale në to sapo të kthehen. Një lojtar shpallet fitues nëse ai ose ajo është në gjendje të arrijë gjithsej 9 ose 8 pikë.

Një lojtar lejohet të ketë një goditje tjetër nëse ai ose ajo merr pikë midis diapazonit 0 deri në 5. Lojtarët që marrin pikë përtej këtij diapazoni supozohet të qëndrojnë në këmbë.

Si të luani Punto Banco
Rregullat e Punto Banco

Rregullat e Punto Banco

Rregullat janë gjithmonë të nevojshme për të kontrolluar rrjedhën e një loje të caktuar. Punto Blanco nuk ngelet pas kur bëhet fjalë për rregullat. Ka një numër rregullash fikse të cilat ndiqen në mënyrë rigoroze në shpërndarjen e letrave.

Punto Blanco është një lojë shumë e njohur për shkak të numrit të rregullave të thjeshta që ka. Fillestarët gjithashtu mund të mësojnë rregullat me lehtësi dhe të fillojnë të shijojnë lojën e famshme. Loja mund të lejojë vetëm një pjesëmarrje maksimale deri në 12 lojtarë.

Një lojtar nuk mund të ndryshojë një vendim mbi bastin pasi ta ketë vendosur atë. Çdo kartë në lojë i është dhënë gjithashtu një vlerë. Jacks, Kings, Tens dhe Queens u jepen secili zero pikë. Asëve i jepet secili një pikë e vetme. Kartat me numrat 2 deri në 9 u jepen secila pikë sipas vlerës së tyre nominale; dy vlen dy, tre vlen tre, etj. Bankieri gjithmonë do të barazojë nëse ata marrin një rezultat total prej 0 me 2. Nëse bankieri merr një rezultat total prej 3, atëherë ata do të konsiderohen se kanë barazuar kundër të gjithë lojtarëve .

Rregullat e Punto Banco
Strategjitë Punto Banco

Strategjitë Punto Banco

Kjo është një lojë ku ekspertët dhe fillestarët kanë një shans pothuajse të barabartë për të fituar. Loja është mjaft e lehtë për t'u mësuar dhe, me ndihmën e disa këshillave të dobishme, mund ta cilësoni veten lehtësisht një profesionist brenda një kohe të shkurtër.

Dikush mund të dalë me strategji të thjeshta që do t'i ndihmojnë ata të fitojnë shumicën e lojërave. Çdo lojtar duhet, para së gjithash, të mësojë bazat e lojës përpara se të dalë me strategjitë e thjeshta të përmendura për t'i ndihmuar ata të dalin si fitues në lojë.

Këtu janë disa strategji të thjeshta që mund të ndihmojnë për të pushtuar Punto Banco:

  • Një lojtar nuk duhet të ketë frikë të vë bast kundër vetvetes.
  • Është gjithmonë mirë të vësh bast ose te bankieri ose te lojtari. Megjithatë, është shumë më mirë të vihet bast për bankierin për shkak të rregullit të kartës së tretë që e vendos bankierin në një pozicion më të mirë për të fituar lojën.
  • Dikush mund të vendosë gjithashtu të dallojë modelet në lojë dhe t'i përdorë ato në favorin e tij.
  • Lojtarët gjithashtu mund të vendosin të vënë bast për lojtarin që ka fituar më parë lojën. Kjo strategji mund të rrisë shanset për të fituar.

Këto strategji e bëjnë lojën shumë më argëtuese dhe gjithashtu rrisin fitimet e një lojtari.

Strategjitë Punto Banco
Duke luajtur Punto Banco falas

Duke luajtur Punto Banco falas

Është e lehtë të luash Punto Banco falas nëse dikush nuk ka para ose nuk është i gatshëm të shpenzojë për një arsye ose një tjetër. Kjo është bërë e mundur nëpërmjet prezantimit të online dhe kazinove celulare. Shumica e këtyre kazinove ofrojnë demonstrime falas për përdoruesit e tyre.

Këto demonstrime duhet t'i lejojnë përdoruesit të fitojnë përvojë në lojën dhe gjithashtu t'u japin atyre kohë për të krijuar strategji të reja për të fituar lojën. Lojtarët mund të marrin gjithashtu këshilla falas nga këto kazino, të cilat mund të ndihmojnë në fitimin e lojërave. Këto lojëra falas ndihmojnë gjithashtu lojtarët në testimin e fatit të tyre në Punto Banco.

Duke luajtur Punto Banco falas
Duke luajtur Punto Banco për para të vërteta

Duke luajtur Punto Banco për para të vërteta

Mund të luani me lehtësi Punto Banco në internet nga kudo në mbarë globin për sa kohë që është i lidhur me internetin. Lojtarët mund të zgjedhin gjithashtu të vizitojnë kazinonë më të afërt dhe të luajnë lojën duke përdorur para të vërteta. Megjithatë, jo shumë lojtarë kanë luksin për të hyrë në kazinotë me bazë tokësore.

Kazinotë online dhe celularë janë të shkëlqyera pasi u ofrojnë lojtarëve të mëdhenj bonuse në bastet e tyre. Ata gjithashtu kanë tavolina të shkëlqyera për t'u bashkuar duke përdorur para të vërteta.

Një lojtar duhet të kontrollojë nivelin e sigurisë së kazinove celularë përpara se të marrë pjesë në ndonjë lojë me para të vërteta. Është e rëndësishme të sigurohet që ata janë të licencuar dhe të dëgjojnë atë që kanë përjetuar të tjerët.

Duke luajtur Punto Banco për para të vërteta
Historia e Punto Banco

Historia e Punto Banco

Punto Banco është një variant i thjeshtë i të njohurit gjerësisht Bakarat, e cila u zhvillua në vitet 1400 në Itali. Ajo u shpik nga Felix Falguire. Punto Banco më pas doli kur loja u luajt në Havana. Kjo lojë më pas u zhvendos në Shtetet e Bashkuara të Amerikës rreth viteve 1940.

Loja është zhvilluar që atëherë në një lojë të shkëlqyer kazino. Lehtësia e lojës dhe modeli i tij me fat tërhoqi lojtarët tek ai gjatë viteve. Shpejtësia e çdo raundi është gjithashtu e mirë për lojëra dhe ka funksionuar shumë në faqet e lojërave të fatit në internet.

Historia e Punto Banco