Rummy Kazino Në Celular më e mirë në 2024

Rummy është një lojë letrash me dy deri në gjashtë lojtarë. Loja u shfaq në fillim të viteve 1900 dhe rrjedh nga loja meksikane e Conquian.

Ka shumë mundësi për të luajtur rum në internet përmes një kazinoje celulare. Lexoni për të mësuar më shumë.

Rummy Kazino Në Celular më e mirë në 2024
Çfarë është Rummy?
Lucia Fernandez
ExpertLucia FernandezExpert
ResearcherAmara NwosuResearcher

Çfarë është Rummy?

Qëllimi i lojës është që të heqësh qafe të gjitha letrat duke ndërtuar melds, të cilat janë grupime letrash me tre ose më shumë të njëpasnjëshme (i njëjti kostum në rritje ose ulje) ose tre ose më shumë të një lloji. Një shembull i një vrapimi mund të përfshijë Ace of Clubs, Two of Clubs dhe Three of Clubs. Një grup mund të jetë shtatë nga zemrat, shtatë nga klubet dhe shtatë nga diamantet.

Zakonisht lojtarëve u jepen dhjetë letra. Kartat e mbetura vendosen me fytyrë poshtë në një grumbull të njohur si stok. Lojtarët përpiqen të bëjnë vrapime, vendosin ose heqin letrat. Heqja e letrave do të thotë t'i vendosësh ato në çdo përzierje tjetër në tryezë. Nëse kjo nuk është e mundur, atëherë është gjithashtu e mundur të hidhni letra në grumbullin në mes të tryezës.

Lojtarët duhet të jenë të parët që hedhin të gjitha letrat për të qenë fitues. Lojtarët e tjerë shënojnë një penallti për mbajtjen e letrave kur shpallet fituesi. Kartat e fytyrës marrin 10 pikë, acet një pikë dhe pjesa tjetër fiton tetë pikë. Lojtari me rezultatin më të ulët fiton.

Rregullat dhe strategjitë bazë

Një sekuencë e pastër është kombinimi më i mirë. Ai përfshin tre letra nga i njëjti kostum dhe në rregull. Është gjithashtu më mirë që lojtarët të bëjnë vrapime me letra në mes të një kostumi. Është shumë më e thjeshtë të bësh sekuenca duke përdorur këto karta sesa duke përdorur ato të larta ose të ulëta.

Hedhja e letrave me vlerë më të madhe është ideja më e mirë. Bërja e kësaj në një mënyrë të shpejtë rezulton në një dorë të mbushur me letra me rezultate të ulëta.

Rregullat e rumit shpesh varen nga lojtarët që zgjedhin. Ata mund të vendosin se sa raunde dhe kur duhet të përfundojë loja bazuar në rezultatin. Rummy është argëtues dhe i drejtpërdrejtë lojë kazino celulare.

About the author
Lucia Fernandez
Lucia Fernandez
About

Direkt nga rrugët plot zhurmë të Buenos Aires, Lucia Fernandez qëndron si autoriteti kryesor i MobileCasinoRank në lojërat dhe aplikacionet e kazinosë celulare. Me një ndërthurje të zgjuarsisë së teknologjisë dhe intuitës së një lojtari të fatit, Lucia ofron një perspektivë të pakrahasueshme në peizazhin gjithnjë në zhvillim të lojërave celulare.

Send email
More posts by Lucia Fernandez

FAQ

Gjithçka që duhet të dish për kazinotë

Çfarë është Mobile Rummy?

Mobile Rummy është një variant i njohur i lojës së mirënjohur klasike me letra të disponueshme në pajisjet mobile. Është një lojë aftësish në të cilën lojtarëve u jepen nga 13 letra secili dhe duhet t'i renditin ato në sekuenca dhe grupe. Fituesi është ai që i rendit kartat e tyre në sekuenca të vlefshme dhe vendos i pari.

Cilat janë rregullat e Mobile Rummy?

Mobile Rummy ndjek lojën bazë dhe rregullat e Rummy tradicionale. Lojtarëve u kërkohet të krijojnë një kombinim grupesh dhe sekuencash nga letrat me të cilat janë marrë. Këto kombinime më pas mund të grupohen më tej në grupe ose sekuenca të vlefshme. Lojtari që rendit i pari letrat e tij në grupe dhe sekuenca të vlefshme, fiton lojën.

Si mund të fitoj një lojë Mobile Rummy?

Strategjia bazë për të fituar një lojë Mobile Rummy është të hidhni dhe zgjidhni kartat që mund të funksionojnë në favorin tuaj. Është gjithashtu e rëndësishme t'i kushtoni vëmendje lojës së kundërshtarëve tuaj dhe të përpiqeni të identifikoni modele në zgjedhjet dhe hedhjet e tyre për të fituar një avantazh strategjik. Për një shans edhe më të madh suksesi, mësoni të identifikoni shakaxhiun dhe ta përdorni atë në mënyrë strategjike.

Si mund të fitoj pikë në Mobile Rummy?

Pikët jepen në Mobile Rummy kur një lojtar i rregullon letrat e tij në grupe dhe sekuenca të vlefshme. Pikët jepen gjithashtu për çdo kartë që kundërshtari juaj mban në fund të lojës. Lojtari me më shumë pikë në fund të lojës do të jetë fituesi.

Cilat janë llojet e Rummy Mobile në dispozicion?

Ekzistojnë disa variacione të Rummy Mobile në dispozicion, të cilat mund të klasifikohen në dy kategori kryesore: Classic Rummy dhe Variation Rummy. Classic Rummy përfshin lojërat me 13 letra, 21 letra dhe 27 letra, ndërsa Variation Rummy përfshin variacionet Pool Rummy dhe Points Rummy.

Çfarë është një Joker në Rummy Mobile?

Një Joker është një kartë e egër që mund të përdoret për të zëvendësuar çdo kartë në një grup ose sekuencë. Joker zgjidhet rastësisht nga letrat e mbetura në fillim të çdo loje.

Cilat janë pikët e caktuara për secilën kartë në Mobile Rummy?

Pikët i caktohen çdo karte në Mobile Rummy bazuar në gradën e tyre. Kartat nga 2 deri në 10 u caktohen pikë në përpjesëtim të drejtë me vlerën e tyre nominale, ndërsa kartave të fytyrës u caktohen pikë zero. Asëve u caktohen 1 ose 11 pikë në varësi të renditjes së tyre në një grup ose sekuencë.

Cilat janë llojet e ndryshme të sekuencave në Mobile Rummy?

Në Mobile Rummy, ekzistojnë dy lloje sekuencash: sekuenca të pastra dhe të papastra. Një sekuencë e pastër është ajo që përbëhet vetëm nga letra të njëpasnjëshme të të njëjtit kostum, ndërsa një sekuencë e papastër është ajo që përmban të paktën një letër Jolly (joker).

Çfarë ndodh kur një lojtar merr një numërim zero në Rummy Mobile?

Një numërim zero në rumin celular ndodh kur një lojtar i ka renditur letrat e tij në grupe dhe sekuenca të vlefshme pa fituar asnjë pikë. Në këtë rast, lojtari shpallet fitues i lojës.