Credit Cards

Kartat e kreditit janë karta pagese të lëshuara zakonisht nga institucionet financiare për t'u mundësuar përdoruesve të bëjnë pagesa në çdo kohë dhe vend pa përdorur para të gatshme. Ajo që i bën kartat e kreditit kaq të njohura është se përdoruesit nuk kanë nevojë të kenë fonde në llogaritë e tyre për të kryer pagesat.

Të gjitha transaksionet e pagesave të bëra me kartë krediti janë zakonisht një formë borxhi. Përdorimi i një karte krediti do të thotë që përdoruesi premton t'i paguajë shumën e shpenzuar plus tarifat e tjera të lakmisë për institucionin financiar lëshues. Transaksioni mund të shihet gjithashtu si një paradhënie në para.

Credit Cards

Kartat e kreditit të lëshuara nga shumica e institucioneve financiare si bankat janë zakonisht prej plastike. Megjithatë, ka nga ato të bëra prej metali, duke përfshirë çelikun, titanin dhe arin.

Kartat e tilla janë tradicionalisht për klientët VIP dhe vijnë me përfitime dhe kosto shtesë. Disa institucione financiare ofrojnë karta krediti virtuale, zakonisht për klientët që synojnë të përdorin kartat e kreditit vetëm për transaksione online.

Pothuajse të gjitha kazinotë celulare ofrojnë karta krediti si një mënyrë pagese. Kjo zakonisht është në një përpjekje për të kapur edhe më shumë klientë, duke qenë se kartat e kreditit janë ndër metodat më të sigurta dhe më të njohura të pagesës për të kryer transaksione.

Përfitimet e kartave të kreditit zakonisht mbështeten mjaft në politikat e institucionit financiar emetues. Përfitimet mund të jenë jashtëzakonisht të favorshme për lojtarët e kazinove celularë, kjo është arsyeja pse shumica e njerëzve i përdorin ato.

Section icon
Si të bëni një depozitë me karta krediti

Si të bëni një depozitë me karta krediti

Depozitimi në një kazino celulare nëpërmjet një karte krediti është mjaft e thjeshtë. Kjo është ndër shumë arsye pse shumë lojtarë të kazinosë celulare e preferojnë atë. Opsioni i pagesës është gjithashtu i disponueshëm në pothuajse të gjitha kazinotë celulare, që do të thotë se lojtarët nuk duhet domosdoshmërisht të fillojnë të kërkojnë kazino të reja që ofrojnë mënyrën e pagesës.

Popullariteti i kartave të kreditit e ka bërë të tillë që pothuajse të gjithë individët e kualifikuar me vlerësime të mira krediti mund të marrin një të tillë. Shumica e kazinove celularë gjithashtu përpiqen të kujdesen për shumicën e klientëve, që do të thotë se ata duhet të përfshijnë përdoruesit e kartave të kreditit.

Procedura për bërjen e një depozite në një kazino celulare

Procesi aktual i bërjes së depozitave përfshin hyrjen e lojtarit në llogarinë e tij të kazinosë celulare dhe fillimin e transaksionit prej andej. Lojtari duhet të hapë opsionet e pagesës së depozitave dhe zgjidhni opsionin e kartës së kreditit.

Nga atje, ai do të duhet të fusë detajet përkatëse të kartës së kreditit, duke përfshirë emrin, numrin e kartës dhe CVV. Ai gjithashtu duhet të fusë shumën e depozitës dhe më pas të autorizojë transaksionin. Nëse gjithçka kontrollohet, depozitimi do të bëhet menjëherë.

Si të bëni një depozitë me karta krediti
Si të bëni një tërheqje me një kartë krediti

Si të bëni një tërheqje me një kartë krediti

Shumica e kazinove celularë lejojnë tërheqje përmes kartave të kreditit. Për të tilla, fondet zakonisht transferohen në llogarinë e përdoruesit. Lojtari duhet të identifikohet në llogarinë e tij të kazinosë celulare dhe të lundrojë në faqen e tërheqjeve për të bërë një kërkesë për tërheqje.

Ai duhet të zgjedhë kartat e kreditit si opsionin e tërheqjes. Duke bërë këtë do ta shtyjë atë të plotësojë të dhënat e kartës së tij të kreditit. Detajet për një kartë të përdorur më parë për të bërë një tërheqje ka të ngjarë të ruhen brenda sistemit. Kjo do të thotë se lojtari nuk do të ketë nevojë të plotësojë shumë informacion.

Koha e përpunimit të tërheqjes

Pasi të dërgohet kërkesa për tërheqje, do të duhet kohë për të transferuar fondet në llogarinë bankare të lojtarit. Koha zakonisht varet nga politikat e kazinosë celulare. Në shumicën e rasteve, duhen një deri në tre ditë pune.

Kufijtë e tërheqjes

Shuma minimale e tërheqjes është zakonisht 10 dollarë, por mund të jetë dukshëm më shumë në disa kazino celulare. Të gjitha kërkesat për tërheqje të bëra me bilanc të pamjaftueshëm në llogarinë e kazinosë celulare zakonisht janë të pasuksesshme. Shuma maksimale e tërheqjes gjithashtu zakonisht varet nga kazino.

Një numër i mirë prej tyre nuk kanë kufij maksimalë të tërheqjes, me kusht që kazinoja të mund të përballojë shumën. Disa kanë politika që i lejojnë të paguajnë me këste për shuma të larta tërheqjeje.

Si të bëni një tërheqje me një kartë krediti
Rreth kartave të kreditit në kazinotë celulare

Rreth kartave të kreditit në kazinotë celulare

Të gjitha kazinotë celulare përdorin të njëjtën mënyrë pagese të regjistruar për depozita dhe tërheqje. Ky mekanizëm nënkupton që, nëse një lojtar zgjedh një kartë krediti si burimin e tij kryesor të fondeve, si parazgjedhje, ajo gjithashtu lidhet si metoda e tij për të arkëtuar para nga llogaria e tij.

Për depozitat, procedura është e ngjashme me çdo pagesë tjetër celular dhe përdoruesi ngarkohet me shumën përkatëse menjëherë. Megjithatë, gjatë tërheqjes së parave, shuma transferohet në llogarinë bankare që lidhet me atë kartë specifike, që nënkupton një kohë të shkurtër pritjeje prej disa ditësh në shumicën e rasteve.

Rreth kartave të kreditit në kazinotë celulare
Si të përdorni një kartë krediti në një kazino celulare

Si të përdorni një kartë krediti në një kazino celulare

Për të qenë në gjendje të përdorni një kartë krediti si një mënyrë pagese në një kazino celulare, ajo duhet të regjistrohet fillimisht në llogarinë e lojtarit. Procesi është i lehtë dhe i shpejtë, pasi përfshin vetëm plotësimin e një formulari me informacionin e kartës së kreditit.

Si një mënyrë për të verifikuar vlefshmërinë e kartës së kreditit të dhënë, kazinotë ndonjëherë bëjnë një tarifë të vogël në kartë pas procesit të regjistrimit. Për më tepër, është rreptësisht e nevojshme që shumica e kazinove celulare me reputacion të verifikojnë më tej identitetin e një lojtari me një ID të vlefshme, për të parandaluar vjedhjen e identitetit dhe llojet e tjera të mashtrimit.

Si të përdorni një kartë krediti në një kazino celulare
Kartat e kreditit të pranuara në kazinotë celulare

Kartat e kreditit të pranuara në kazinotë celulare

Edhe pse mund të ketë disa përjashtime, pothuajse të gjitha kazinotë pranojnë kartat e kreditit si një mënyrë të vlefshme pagese për depozitat. Visa dhe MasterCard janë opsionet më të zakonshme, por edhe kartat American Express lejohen në disa versione celulare të disa kazinove online.

Procesi i regjistrimit të ndonjërës prej këtyre kartave është i njëjtë, pavarësisht nga ofruesi i shërbimit, dhe është identik edhe në rastin e kartave të parapaguara dhe të debitit. Për shkak të çështjeve të verifikimit të identitetit, kartat e kreditit janë alternativa më e mirë për lojtarët, pasi ato parandalojnë çdo shqetësim që mund të lindë gjatë procesit të regjistrimit.

Kartat e kreditit të pranuara në kazinotë celulare

Lajmi i fundit

Depozita me telefon kundrejt kazinove me karta krediti
2022-09-21

Depozita me telefon kundrejt kazinove me karta krediti

Kanë ikur ditët kur lojtarët e kazinosë celulare do të luftonin për të marrë mënyrën e tyre të preferuar të pagesës. Këto ditë, lojtarët mund të tërheqin dhe depozitojnë me telefon përmes kartave të kreditit/debitit, kuletave elektronike, telit bankar dhe madje edhe kriptomonedhave. 

Si funksionojnë vërtet kazinotë me telefon
2022-03-13

Si funksionojnë vërtet kazinotë me telefon

Ka shumë arsye për t'u regjistruar në kazinotë më të mira celulare në internet. Përveç faktorit të zakonshëm të komoditetit, këto kazino u lejojnë lojtarëve të financojnë llogaritë e tyre të lojërave shpejt dhe me lehtësi nëpërmjet mënyrave të shumta të pagesës. Në krye të listës është Paguaj me telefon dhe Paguaj me SMS. Pra, çfarë është saktësisht pagesa me celular dhe pse lojtarët duhet ta marrin parasysh këtë metodë bankare?