Debit Card

Kartat e debitit janë një metodë e zakonshme pagese që krahasohet me paratë e gatshme. Ato janë pothuajse të ngjashme me kartat e kreditit për sa i përket funksionimit të tyre, por mjaft të ndryshme për sa i përket burimit të parave.

Për kartat e debitit, shuma e shpenzuar sa herë që përdoret karta duhet të jetë në llogarinë bankare të përdoruesit.

Paratë transferohen nga llogaria bankare e përdoruesit për të përmbushur blerjet ose pagesat menjëherë kur përdoret karta. Në mënyrë ideale, përdorimi i një karte debiti mund të konsiderohet një mënyrë e menjëhershme për të transferuar para nga llogaria bankare e një përdoruesi në llogarinë bankare të një tregtari ose ofruesi të shërbimit.

Si të bëni një depozitë me kartat e debititSi të bëni një tërheqje me kartën e debititKufiri i tërheqjes

Punonjësit mund të përdorin karta debiti për të bërë tërheqje të menjëhershme të parave, që do të thotë se ata mund të veprojnë si karta ATM për këtë qëllim.

Tregtarët që lejojnë lehtësira për kthimin e parave për klientët e tyre mund të ofrojnë gjithashtu tërheqje në pikat e tyre të shitjes krahas blerjeve. Për të tilla, zakonisht ka një kufi të bashkangjitur për shumën e tërheqjes.

Në ditët e sotme, kartat e debitit janë të lidhura me transaksionet e kazinosë celulare. Kjo përfshin bërjen e depozitave për të financuar llogaritë e kazinosë ose tërheqjen e fitimeve nga llogaritë e kazinosë.

Lehtësitë dhe përfitimet e shumta që ato ofrojnë kontribuojnë për t'i bërë ato të njohura në industrinë e kazinove celularë. Për transaksionet e kazinosë, lojtarët nuk duhet domosdoshmërisht të kenë një kartë debiti fizike. Ata mund të përdorin karta debiti virtuale të caktuara nga disa banka.

Section icon
Si të bëni një depozitë me kartat e debitit

Si të bëni një depozitë me kartat e debitit

Pothuajse të gjitha kazinotë celulare ofrojnë karta debiti si një mënyrë pagese. Ky është veçanërisht rasti për dy markat më të njohura të kartave të debitit, Visa dhe MasterCard.

kazinotë celulare gjithashtu bëjnë të pamundurën për të bërë pagesat duke përdorur karta debiti më të lehta se metodat e tjera të pagesës. Disa madje u bashkangjitin bonuse depozitave të bëra nëpërmjet mënyrës së pagesës.

Për të ngarkuar fonde në llogarinë e tij të lojës, një lojtar duhet së pari të identifikohet në llogarinë e tij të kazinosë celulare. Kazinoja celulare duhet të jetë ajo që pranon depozitat e kartave të debitit. Më pas lojtari mund të lundrojë në faqen e pagesave dhe të zgjedhë kartën e debitit si opsioni i pagesës së depozitave.

Duke vepruar kështu, lojtari do të nxisë të fusë detajet e kartës së tij të debitit, duke përfshirë numrin, emrin dhe adresën e kartës. Pas përfundimit, lojtari duhet të fusë shumën për të depozituar dhe të autorizojë pagesën.

Nëse gjithçka kontrollohet, transaksioni do të përpunohet dhe fondet do të shfaqen pothuajse menjëherë në kazinonë celulare.

Në disa raste, depozitat e bëra mund të mos pranohen. Disa nga arsyet përfshijnë një sasi të pamjaftueshme në llogarinë e përdoruesit dhe detaje të pasakta të kartës.

Politikat e bankës që lëshon kartën e debitit mund të rezultojnë gjithashtu në një transaksion depozitimi të pasuksesshëm. Megjithatë, kjo duhet të jetë kryesisht një shqetësim për përdoruesit për herë të parë.

Si të bëni një depozitë me kartat e debitit
Si të bëni një tërheqje me kartën e debitit

Si të bëni një tërheqje me kartën e debitit

Tërheqja me një kartë debiti është gjithashtu relativisht e lehtë. Fondet e tërhequra zakonisht transferohen në llogarinë bankare të lojtarit. Megjithatë, ndryshe nga depozitat, zakonisht duhet më shumë kohë që fondet të shfaqen në llogarinë e lojtarit.

Procesi i tërheqjes është në shumë mënyra i ngjashëm me atë të depozitimit të fondeve. Dallimi kryesor është drejtimi në të cilin rrjedhin fondet. Lojtari duhet të identifikohet në llogarinë e tij të kazinosë celulare dhe të lundrojë në faqen e tërheqjeve.

Më pas ai duhet të zgjedhë 'kartën e debitit' si opsionin e tërheqjes, gjë që do ta shtyjë atë të fusë të dhënat e kartës së tij.

Për tërheqjet për herë të parë, lojtari do të duhet të fusë të gjitha detajet përkatëse. Lojtarit do t'i duhet vetëm të zgjedhë se cilën kartë do të përdorë për tërheqjet e mëvonshme pasi të gjitha detajet do të ruhen, duke e bërë të gjithë procesin më të lehtë dhe më të shpejtë.

Lojtari duhet të konfirmojë dhe autorizojë kërkesën e tërheqjes dhe më pas të presë që ajo të përpunohet.

Si të bëni një tërheqje me kartën e debitit
Kufiri i tërheqjes

Kufiri i tërheqjes

Shumica e kazinove celularë kanë një shumë minimale të caktuar që lojtarët mund të tërheqin nga llogaritë e tyre celulare, zakonisht 10 dollarë ose më shumë.

Shuma maksimale e tërheqjes zakonisht ndryshon nga një kazino celulare në tjetrën. E njëjta gjë vlen edhe për kohën e përpunimit, ku shumica e kazinove celularë përpunojnë tërheqje brenda tre ditëve të punës.

Kufiri i tërheqjes

Lajmi i fundit

Metodat kryesore të depozitimit të kazinove në internet në 2022
2022-04-02

Metodat kryesore të depozitimit të kazinove në internet në 2022

Metodat bankare priren të anashkalohen kur bëhet fjalë për lojërat e fatit të kazinosë celulare. Sidoqoftë, ato janë një komponent thelbësor i lojërave. Një mënyrë pagese e besueshme dhe e sigurt siguron që lojtarët të kenë përvojën më të mirë të lojërave të fatit dhe e kundërta është e vërtetë. 

Cilat janë metodat më të mira të depozitimit të kazinosë celulare?
2022-02-15

Cilat janë metodat më të mira të depozitimit të kazinosë celulare?

Për shkak të përparimeve në teknologjinë e kazinove gjatë dekadës së fundit, duke bërë një depozitë në kazino celular është shumë e thjeshtë këto ditë.