Kazinotë më të mira celulare me PayPal

PayPal është një sistem i transferimit të parave në internet që filloi në 1998 dhe është rritur në një kompani Fortune 500. PayPal është i dobishëm kur bëhet fjalë për pagesat për kazinotë celulare, pasi lojtarët e shqetësuar për përdorimin e kartave të kreditit në internet kanë një alternativë të sigurt dhe efikase me PayPal. Përdoruesit ngarkojnë paratë në mënyrë të sigurt në llogarinë e tyre PayPal dhe më pas mund t'i depozitojnë fondet në llogarinë e tyre të preferuar të kazinosë celulare.

Kazinotë më të mira celulare me PayPal
Rreth PayPal në kazinotë celulareMarrja e fondeve në një llogari PayPalKufijtë e PayPal
Rreth PayPal në kazinotë celulare

Rreth PayPal në kazinotë celulare

PayPal operon në 202 vende dhe 25 monedha. Përfitimet janë eksponenciale pasi përdoruesit mund të transferojnë fonde në mënyrë elektronike tek individët ose bizneset nëpër juridiksione, pavarësisht nga monedha. Kjo është e dobishme për bizneset që shesin produkte ose shërbime në internet dhe përdoruesit që dëshirojnë të bëjnë blerje në internet.

PayPal është kaq i thjeshtë për t'u përdorur, duke e bërë atë jashtëzakonisht tërheqës. Për të krijuar një llogari, një përdorues regjistrohet në internet dhe regjistron adresën e tij të postës elektronike. Një përdorues nuk ka nevojë as të fusë detajet e llogarisë së tij bankare. Adresa e postës elektronike e regjistruar e përdoruesit është gjithçka që duhet t'i referohet kur marrin pagesa në llogarinë e tyre PayPal.

Për të tërhequr fonde nga PayPal, një përdorues duhet të verifikojë çekun ose kartën e tij të kreditit. Për të verifikuar llogarinë, PayPal do të zbresë një shumë të vogël nga karta (e cila do të kthehet). Përdoruesit mund të kenë shumë llogari në profilin e tyre. Përdoruesit shohin bilancin e tyre në portofolin e tyre elektronik dhe zgjedhin vlerën për ta dërguar në një llogari të lidhur.

Rreth PayPal në kazinotë celulare
Marrja e fondeve në një llogari PayPal

Marrja e fondeve në një llogari PayPal

Pagesa duhet të dërgohet në një adresë e-mail të caktuar për të marrë fonde në një llogari PayPal. Ky është i vetmi informacion që kërkohet që një përdorues të marrë fonde. Përdoruesit do të marrin një e-mail që do t'i informojë se fondet janë dërguar në llogarinë e tyre dhe do t'u kërkojë atyre të pranojnë një pagesë të tillë.

Mund të ketë tarifa kundrejt fondeve të marra në një llogari PayPal. Tarifat nuk do të tarifohen nëse dërguesi është në të njëjtin vend me përdoruesin dhe nëse dërguesi po dërgon para nga llogaria e tij PayPal ose llogaria bankare (në vend të një karte krediti ose debiti).

Marrja e fondeve në një llogari PayPal
Kufijtë e PayPal

Kufijtë e PayPal

PayPal ka disa transaksione dhe kufizime ditore për transferimin e fondeve në një llogari bankare, veçanërisht në llogaritë personale. Aktualisht është 5,000 dollarë për transaksion dhe në ditë, 5,000 dollarë në javë dhe 15,000 dollarë në muaj. Kjo mund të ndryshojë në varësi të vendit dhe monedhës nga e cila një përdorues po akseson PayPal.

Si çdo softuer transaksional në internet, përdoruesit e PayPal janë në rrezik të mashtrimit. Kjo është arsyeja pse përdoruesit duhet të dinë dhe kuptojnë përdorimet dhe kufizimet e PayPal për të qenë të vetëdijshëm për mashtrimet e mundshme. Megjithatë, PayPal mbetet një nga mënyrat më të sigurta për të transferuar para në internet dhe për të ngarkuar fonde në llogaritë e kazinosë celulare në internet.

Kufijtë e PayPal

Lajmi i fundit

Depozita me telefon kundrejt kazinove me karta krediti
2022-09-21

Depozita me telefon kundrejt kazinove me karta krediti

Kanë ikur ditët kur lojtarët e kazinosë celulare do të luftonin për të marrë mënyrën e tyre të preferuar të pagesës. Këto ditë, lojtarët mund të tërheqin dhe depozitojnë me telefon përmes kartave të kreditit/debitit, kuletave elektronike, telit bankar dhe madje edhe kriptomonedhave.