Paysafe Card

Paysafecard është një metodë e besueshme e pagesës me parapagesë dhe është krijuar që nga fillimi i viteve 2000. Kjo mënyrë pagese përdor kupona dhe një portofol elektronik të përshtatshëm për dyqanet dhe kazinotë online.

Paysafecard banking ka gjithashtu një sërë produktesh të tjera të disponueshme në formën e kartave dhe teknologjive të tjera.

Kompania ka ekzistuar për shumë vite dhe ka pësuar disa ndryshime si në produktet ashtu edhe në modelet e biznesit gjatë kësaj kohe. Ajo ka ndërtuar një markë bazuar në sigurinë dhe komoditetin e saj.

Mësoni më shumë rreth bërjes së depozitave dhe tërheqjeve më poshtë. Paysafecard filloi në vitin 2015 dhe është pjesë e markës më të madhe Paysafe. Kompania kthehet deri në krijimin e saj në vitet 2000. Selia e kompanisë mund të gjendet në Vjenë, dhe zyrat e tjera janë në pjesë të ndryshme të botës.

Paysafe Card
Pagesa të sigurta dhe të sigurta

Pagesa të sigurta dhe të sigurta

Paysafecard përdor kryesisht kupona me parapagesë për blerjet online. Kjo mund të plotësohet në internet nga një portofol elektronik ose vendndodhje fizike. Një portofol elektronik kërkon që një lojtar të regjistrohet dhe të krijojë një emër përdoruesi dhe fjalëkalim për depozitat në internet.

Megjithatë, një kupon me parapagesë i marrë nga një vendndodhje fizike kërkon pak informacion ose detaje bankare për një depozitë.

Ky është një opsion i shkëlqyer për ata lojtarë që duan më shumë privatësi. Kompania është globale dhe është e lehtë të hysh në faqe nga disa vende duke përdorur monedha të ndryshme.

Pagesa të sigurta dhe të sigurta
Si të bëni një depozitë me Paysafecard

Si të bëni një depozitë me Paysafecard

Depozitimi në një kazino online zgjat vetëm disa minuta. Bonuset e mirëseardhjes janë zakonisht një nxitje shtesë për transferimin e parave nga kompania.

Për më tepër, ka shumë siguri si kriptimi. Kompania është e licencuar dhe është e kujdesshme për zbatimin e ligjit në platformën e saj.

Lojtarët duhet të regjistrohen në një kazino online duke krijuar një emër përdoruesi dhe një fjalëkalim. Kazinoja do të kërkojë informacione të tjera për të verifikuar llogarinë. Më shumë informacion mund të gjeni në opsionin e kazinosë dhe bisedës live.

Pasi të regjistroheni, atëherë është e mundur të depozitoni para duke zgjedhur Paysafecard nga karta bankare e kazinosë. Faqja do ta drejtojë përdoruesin drejt Paysafecard dhe mund të zgjidhet një kupon. Lojtarët mund të përdorin gjithashtu një portofol elektronik dhe të dërgojnë një kupon prej andej.

Një bonus zakonisht shfaqet pas depozitimit të parë. Më pas, loja mund të fillojë në internet duke përdorur një lojë demo ose reale. Ekziston një depozitë minimale prej $ 10 dhe një depozitë maksimale prej $ 2000.

Si të bëni një depozitë me Paysafecard
Si të bëni një tërheqje me Paysafecard?

Si të bëni një tërheqje me Paysafecard?

Procesi i bërjes së një tërheqjeje është i ngjashëm me një depozitë. Lojtarët shkojnë në pjesën bankare të faqes së internetit dhe zgjedhin Paysafecard. Përdoruesit vendosin një shumë dhe gjithashtu futet një email.

Është i njëjti email i përdorur për t'u regjistruar në Paysafecard. Mund të duhen 24 orë ose më shumë që paratë të mbërrijnë në një llogari Paysafecard. Shuma minimale e tërheqjes është midis 10 dhe 20 dollarë, dhe maksimumi për një transaksion është 2000 dollarë.

Si të bëni një tërheqje me Paysafecard?
Teknologji moderne për të mbrojtur lojtarët

Teknologji moderne për të mbrojtur lojtarët

Lojtarët nuk duhet të shqetësohen për sigurinë kur tërheqin para. Sistemi i kuponit i jep çdo transaksioni një pin që çdo klient e vendos për të përfunduar transaksionin. Transaksioni i klientit është anonim nëse ai pin mbahet i fshehtë.

Lojtarët kanë të drejtë të zgjedhin se sa informacion u jepet palëve të tjera. Paysafecard ka një sistem verifikimi me 2 faktorë për të parandaluar transaksionet mashtruese. Portofoli elektronik kërkon një emër përdoruesi dhe një kunj për siguri, dhe kunjat e kuponit përdoren ende nga portofoli elektronik.

Teknologji moderne për të mbrojtur lojtarët
Një zgjedhje e shkëlqyer

Një zgjedhje e shkëlqyer

Paysafecard ka rritur reputacionin e saj me kuponët tradicionalë dhe një sistem online. Ky sistem funksionon mirë për ata që kërkojnë anonimitet të shpejtë dhe efikas. Shumë monedha dhe gjuhë janë të disponueshme në faqe, dhe kuponët janë të lehtë për t'u blerë dhe përdorur.

Shijoni pak argëtim në një kazino në internet me këtë mënyrë pagese dhe jini të sigurt se metoda është e besueshme. Ndihma është në dispozicion për përdorimin e Paysafecard në shumë kazino online.

Një zgjedhje e shkëlqyer