iDebit

iDebit është një metodë tërheqjeje që lejon pagesa fleksibël dhe efikase për shërbimet online. Ai u siguron përdoruesve fonde të menjëhershme nga llogaria e tyre e kursimeve ose rrjedhëse, e cila është e sigurt dhe më e përshtatshme. iDebit siguron baste të shpejta dhe të sigurta në Kanada, por gjithashtu u ofron shërbime atyre që jetojnë në vende të tjera.

Përdoruesit mund të paguajnë për faqet e basteve në internet duke përdorur llogarinë e tyre sportive duke u regjistruar në iDebit ose duke e përdorur atë si mysafir. Pasi të kenë miratuar transaksionet e tyre, tërheqjet dhe depozitat tregohen në pasqyrën bankare. Ky sistem tërheqjeje është i sigurt sepse nuk ndan të dhënat financiare të përdoruesit.