Kazino Në Celular InterAc

Interac, një rrjet ndërbankar kanadez, u themelua në vitin 1984 nga CEO, Mark O'Connell. Ai ofron një zgjidhje më të thjeshtë, por më të shpejtë pagese që i lejon përdoruesit të kalojnë kohën e tyre në gjëra të tjera thelbësore. Interac lidhet me institucionet financiare dhe tregtarët në internet, duke përfshirë markën e lojërave të kazinosë për të shkëmbyer transaksione financiare.

Si funksionon Interac
Si funksionon Interac

Si funksionon Interac

Kumarxhinjtë duhet të regjistrohen në llogaritë e tyre të kazinosë dhe të lundrojnë në skedën e arkëtarit për të mbledhur fitimet. Më pas, ata duhet të klikojnë në skedën e tërheqjes dhe të zgjedhin Interac si metodën e tyre të preferuar të tërheqjes. Përdoruesit duhet të konfirmojnë informacionin personal përpara se të shtypin butonin e transferimit. Pasi të kontrollohen plotësisht të gjitha detajet, atëherë është koha për të shijuar fitimet!

Si funksionon Interac