Mobile Casino NeoSurf

Neosurf është një alternativë e shkëlqyer për ata që kërkojnë privatësi dhe anonimitet ndërsa luajnë lojëra elektronike ose të dikujt kazino lojëra në një kazino online. Nuk është si një portofol elektronik ose një lloj karte konvencionale. Neosurf përdor gjithashtu një sistem kupon që paguhet përmes faqes. Megjithatë, mund të përdoret vetëm një herë.

Ajo gjithashtu sfidon idenë se një portofol elektronik ose kartë krediti kërkohet për të bërë një blerje në internet. Kuponi duhet të përdoret brenda një kohe të caktuar që është një përfitim tjetër për ata që kërkojnë siguri. Një nivel i tillë sigurie nuk është marrë parasysh nga metodat e tjera të pagesës