Kazino Në Celular Payeer

Payeer është një platformë pagese elektronike që lejon përdoruesit të bëjnë një depozitë, tërheqje ose të ruajnë valutë nga një vend. Kryerja e transaksioneve në një kazino online mund të kryhet gjithashtu brenda pak minutash duke përdorur këtë metodë. Përdoruesit mund të bëjnë një pagesë me kartë krediti ose debiti për Payeer.

Gjithashtu, lejohet një depozitë bankare. Përdoruesit mund të bëjnë çdo pagesë që dëshirojnë në internet, dhe ka një shkëmbim për fiat dhe kriptomonedha. Kompania ofron shërbimet e saj në 127 vende dhe ka funksionuar që nga viti 2012. Ato janë një platformë me tarifë të ulët dhe të lehtë për t'u përdorur. Më shumë rreth Payeer mund të gjenden më poshtë.