Paysafe Card

Paysafe Card është një nga zgjidhjet më të mira të pagesave të pranuara nga shumica e markave kryesore të kazinove në mbarë botën. I përket Grupit Paysafe të udhëhequr nga CEO Udo Müller dhe njerëz të tjerë kyç. Karta e pagesës me parapagesë në internet përdor një kupon me kod 16-shifror që nuk kërkon detaje personale, llogari bankare ose kartë krediti.

Si funksionon karta Paysafe
Si funksionon karta Paysafe

Si funksionon karta Paysafe

Kumarxhinjtë duhet të hyjnë në llogarinë e tyre të kazinosë në internet dhe më pas të zgjedhin "My Paysafecard" si metodën e preferuar të tërheqjes. Për të tërhequr fitimet, ata duhet të shënojnë shumën që do të tërhiqen dhe llogarinë e tyre të emailit. Fondet mbërrijnë në llogarinë "My Paysafecard" menjëherë pasi të jenë liruar nga llogaria e kazinosë së lojtarit.

Si funksionon karta Paysafe