Kazino Në Celular Payz

Payz është një metodë pagese e përdorur nga kazinotë dhe tregtarët në internet në të gjithë globin. Është një kompani me bazë britanike që rivalizon emra të tjerë të mëdhenj si Neteller. Lojtarët mund të zgjedhin nga kuletat e ndryshme virtuale në faqe dhe mund të bëjnë një tërheqje nga një kazino në internet në kuletat e tyre.

Pastaj, bëhet fjalë vetëm për ruajtjen e parave ose dërgimin e tyre te përdoruesit e tjerë të Payz. Kjo është një mënyrë e shpejtë dhe efikase e tërheqjes dhe mund të kryhet brenda pak minutash. Gjithashtu është e mundur të blini një Mastercard nga Payz e cila për tërheqje nga ATM. Payz e merr seriozisht sigurinë dhe mbron klientin e saj me enkriptimin më të fundit dhe veçoritë e tjera.

Kazino Në Celular Payz