QIWI

QIWI është një ofrues rus pagesash që përdor një portofol elektronik. Lojtarët mund të depozitojnë para në QIWI duke përdorur metoda të ndryshme. Është gjithashtu e thjeshtë të regjistroheni dhe të krijoni një llogari në pak minuta. Përdoruesit mund të rimbushin një llogari duke përdorur një llogari bankare, celular ose jashtë sportelit.

QIWI është plotësisht i sigurt dhe përdor monitorimin e transaksioneve, sinjalizimet e transaksioneve SMS, verifikimin e kartës dhe më shumë. Përveç kësaj, llogaria QIWI mund të lidhet me një kartë me parapagesë virtuale ose fizike për të bërë blerje në të gjithë botën. Është një metodë e shkëlqyer për ata në Rusi dhe u jep lojtarëve të kazinove në internet shumë opsione të ndryshme për të bërë transaksione dhe për të luajtur.