Skrill

Skrill është një portofol elektronik i njohur dhe i sigurt për kryerjen e pagesave për të gjitha llojet e tregtarëve. Dashamirët e kazinove mund të bëjnë pagesa për kazinotë online dhe përdoruesit e tjerë të skrill brenda pak minutash. Skrill ka disa veçori serioze të privatësisë dhe sigurisë për të mbrojtur klientët e saj.

Regjistrimi mund të jetë gjithashtu efikas dhe i qetë. Lojtarët thjesht depozitojnë para nga llogaria e tyre bankare ose karta e kreditit. Më pas fondet përdoren për kryerjen e transaksioneve në internet. Skrill gjithashtu i lejon përdoruesit e tij të blejnë dhe të tregtojnë kriptovaluta. Një kartë debiti me parapagesë mund të lëshohet gjithashtu për disa klientë. Gjithashtu, aplikacioni është pjesë e shërbimeve të Skrill. Kjo mënyrë pagese është gjithëpërfshirëse dhe portofoli elektronik ka shumë veçori të ndryshme gati për t'u shijuar.