WebMoney

WebMoney u themelua në Rusi në 1998 dhe ka vazhduar të zgjerohet në të gjithë botën. Ai konkurron me PayPal, Skrill dhe shumë lloje të tjera kuletash elektronike. Sidoqoftë, WebMoney ka disa cilësime unike të sigurisë dhe privatësisë që e bëjnë atë të dallohet nga turma.

Megjithatë, ai ka të gjitha tiparet moderne të pritura nga ata që duan të përdorin kuletat elektronike për depozitat dhe tërheqjet nga kazinotë në internet. Regjistrimi është i lehtë dhe identifikimi mund të ndodhë në çdo kohë. Përdoruesit mund të bëjnë një depozitë nga një kartë krediti ose debiti dhe t'i përdorin këto fonde për të luajtur brenda pak minutash. Ata gjithashtu mund të blejnë Bitcoin me fondet e WebMoney.