Kazino Në Celular Yandex Money

Yandex.Money është ofruesi më i madh i pagesave elektronike në Rusi dhe është bërë i njohur në vendet e Rusisë/CIS. Ajo vazhdon të punojë me partnerë dhe të zgjerohet në vende të tjera. Kazino online lojtarët gjithashtu përfitojnë nga fleksibiliteti i ofruar nga Yandex.

Lojtarët mund të bëjnë pagesa të ndryshme për të financuar një portofol elektronik. Pagesat mund të bëhen edhe nga kartat konvencionale, llogaritë bankare, telefonat ose personalisht. Përdoruesit gjithashtu mund të vendosin para në një portofol elektronik nga kioskat në të gjithë Rusinë dhe CIS. Në fakt, ka rreth 170,000 kioska të shpërndara në të gjithë vendin. Është një platformë e shkëlqyer për njerëzit që duan të bëjnë lloje të ndryshme pagesash