Si të merrni një anëtarësim VIP në një kazino celulare

Lajme

2021-12-05

Benard Maumo

Konkurrenca është më e mira në industrinë e lojërave të fatit. Si të tilla, kazinotë më të mira celulare duhet të krijojnë metoda për të tërhequr dhe mbajtur lojtarë besnikë. Një mënyrë e tillë është ofrimi i trajtimeve VIP. Marrja e një anëtarësimi VIP hap një kuti plot me veçori dhe bonuse ekskluzive nga një kazino celulare. Pra, ky udhëzues ju mëson se si të bëheni një lojtar VIP në një kohë të shkurtër.

Si të merrni një anëtarësim VIP në një kazino celulare

Çfarë është një program VIP i kazinosë celulare?

Një program kazino VIP nuk është asgjë e komplikuar. Në thelb është një program besnikërie i përshtatur për lojtarët e rregullt. Me këtë në mendje, shumica e kazinove celular përdorin një sistem pikësh. Këtu, pikët e grumbulluara për çdo depozitë, bast ose veprim tjetër në vend mund t'i kualifikojnë lojtarët për një renditje VIP. Vetëm vini re se ftesa mund të jetë e vështirë të arrihet ndonjëherë.

Për shembull, në PlayGrand Casino, lojtarët marrin 10 pikë VIP për çdo 10 dollarë që vënë bast në kazino. Kur luani lojëra elektronike në internet në PlayGrand Casino, lojtarët marrin dy pikë për çdo 10 dollarë të vënë bast. E njëjta gjë vlen edhe për kartat gërvishtëse.

Ndërkohë, disa kazino i ndajnë anëtarësimet e tyre VIP në grupe. Klubi VIP mund të jetë në nivele Ari, Diamanti, Argjendi ose Platini, në varësi të kazinosë. Sa më i lartë të jetë grada, aq më i mirë është trajtimi VIP.

Si të merrni një status VIP të kazinosë celulare

Pra, si kualifikoheni për trajtim VIP në një kazino celulare? Fatkeqësisht, nuk ka një mundësi për të blerë në program. Të gjithë lojtarët kualifikues duhet të luajnë një numër të caktuar herë. Me pak fjalë, duhet të tregohet besnikëri ndaj kazinosë celulare për të marrë një kartë ftese.

Vini re, megjithatë, se jo të gjitha lojërat e kazinosë në internet kualifikohen për një program VIP. Gjë është se lojërat e fatit si letrat gërvishtëse, bingo dhe lojëra elektronike kontribuojnë vetëm 10% deri në 20%. Nga ana tjetër, lojërat e mbushura me strategji si blackjack dhe video poker mund të përbëjnë deri në 100%. Pra, mprehni aftësitë tuaja për të fituar mjaft lojëra dhe për të marrë një ftesë.

Si të ruani një status VIP të kazinosë celulare

Mendoni se marrja e një ftese VIP të kazinosë celulare është pjesa më sfiduese? Më pas mendoni përsëri sepse ruajtja e tij është një lojë krejtësisht e ndryshme. Shpesh, lojtarët duhet të mbajnë një qarkullim të caktuar mujor për të ruajtur statusin e tyre të respektueshëm në kazino.

Ndërsa kjo mund të jetë sfiduese, është ende e mundur nëse jeni një veteran i aftë. Mos harroni se kazinoja e ka vënë re tashmë potencialin tuaj të fitimit përpara se të dërgoni ftesën. Është vetëm një çështje për të mbajtur fokusin dhe për të ruajtur ritmin. Por nëse keni një bankroll mjaft të madh, aq më mirë për ju.

Avantazhet për t'u bërë një lojtar VIP i kazinosë celulare

Po ashtu eshte; marrja e një anëtarësimi VIP ju ndan nga "Joes-të e zakonshëm" në kazino. Shpesh, kazinoja celulare do t'i caktojë një lojtari VIP menaxherin e vet. Menaxheri i llogarisë do të mbajë shënime për aktivitetet e llogarisë së lojtarit si depozitat dhe tërheqjet. Kjo çon në transaksione më të shpejta dhe ftesa të herëpashershme për turne. Gjithashtu, menaxheri do të jetë në gatishmëri për të ofruar mbështetje të menjëhershme. Tani kush nuk do ta dëshironte këtë?

Përveç tërheqjeve të shpejta, disa kazino në internet u ofrojnë lojtarëve VIP depozita dhe tërheqje falas. Kjo është një shtesë e mirëpritur nëse aktualisht jeni duke luajtur në një aplikacion që tarifon për transaksionet. Edhe më mirë, rrotullat e lartë që herë pas here bëjnë transaksione masive do të kursejnë shumë. Qëllimi justifikon mjetet në programet VIP.

konkluzioni

Shihni, marrja e një ftese VIP nuk është aq e vështirë sa pretendojnë shumica e lojtarëve të kazinosë. Truku është të ruani qëndrueshmërinë dhe të luani lojëra të bazuara në aftësi. Kazinoja do t'i vërejë përpjekjet tuaja herët a vonë dhe do t'ju kërkojë të bashkoheni në klubin prestigjioz VIP. Vetëm mos harroni se VIP do të mbetet një gabim nëse nuk keni një bankroll lojrash.

Lajmi i fundit

Cilat lojëra luhen më shumë në një kazino celulare
2023-03-14

Cilat lojëra luhen më shumë në një kazino celulare

Lajme