Më e mira 21 Affiliates Kazino Në Celular

Kushdo që kërkon të promovojë një kazino në internet me temë luksoze, ka ardhur në markën e duhur të kazinosë: 21 Filialet. Ai i përqendron ofertat e tij drejt lojtarëve, duke ditur se një përvojë lojërash me cilësi të lartë është thelbësore për të dhjamosur kuletat e filialeve. 21 Affiliates përdor dy strategji që partnerët pëlqejnë:

  • Qasja personale: 21 Affiliates është në dispozicion 24/7 për të siguruar që filialet e saj janë të suksesshme. Ai u siguron atyre mjetet e nevojshme të fushatës si faqet e uljes dhe banderolat.

  • Transparenca: Nuk ka asnjë tarifë apo zbritje të fshehur. Gjithashtu, ai përdor statistika gjithëpërfshirëse për bashkëpunëtorët për të ndjekur përparimin e tyre të përditshëm.

Komisioni i filialeve fillon nga 25% deri në 40% pjesë e të ardhurave pa bartje negative.