Më e mira 22bet Partners Kazino Në Celular

'22bet Partners' është një program shoqërues që qëndron pas promovimit të 22bet Casino dhe qeveriset nga ligjet e Curacao. Është gjithashtu i disponueshëm në kazinove celulare. Lojtarët mund të shijojnë lojëra nga ofruesit si Play'n GO, NetEnt. dhe Microgaming. Filialet që kërkojnë të promovojnë '22bet Partners' janë përgjegjës për një komision ekskluziv, një përqindje e të ardhurave neto të krijuara nga lojtarët që ata referojnë.

Sa më shumë të ardhura neto të gjeneruara nga lojtarët e referuar, aq më shumë fitime bëjnë filialet. Komisioni i çdo filiali fillon nga 25% deri në një pjesë masive të të ardhurave prej 50%. Plani i filialit '22bet Partners' është i favorshëm për partnerët pasi nuk ka bartje të bilancit negativ.

al Country FlagCheckmark

22BET

al Country FlagCheckmark
Deri në 600 dollarë
Shfaq më pakShfaq më shumë
Merr bonusin
  • Gama e gjerë e pagesave
  • 12000+ lojëra elektronike
  • Në dispozicion bastet sportive
Shfaq më pak
Shfaq më shumë
  • Gama e gjerë e pagesave
  • 12000+ lojëra elektronike
  • Në dispozicion bastet sportive

Themeluar nga një grup tifozësh kazino, një gjë e sigurt është se 22Bet u zhvillua duke pasur në zemër interesat e kumarxhinjve të ditëve moderne.