Më e mira Aff Power Kazino Në Celular

AffPower është një program shoqërues që fokusohet në promovimin e kazinove të caktuara në internet. Kazinotë në këtë grup ofrojnë lojëra me tregtarë të drejtpërdrejtë, disa lojëra elektronike dhe shumë të tjera nga ofruesit kryesorë. Marka e kazinosë, AffPower, u krijua në 2011 nën juridiksionin e Maltës. Shumica e bashkëpunëtorëve të AffPower janë nën modelin e ndarjes së të ardhurave me një mënyrë pagese fleksibël.

Filialet paguhen me komisione të përjetshme bazuar në të ardhurat neto që lojtarët që ata referojnë sjellin në kazino. AffPower u ofron filialeve të saj një marrëveshje ekskluzive prej 40% të të ardhurave për tre muajt e parë të promovimit të kazinove të saj. Po kështu, bashkëpunëtorët e këtij programi partneriteti nuk duhet të shqetësohen për bilancet negative - pa bartje negative.

al Country FlagCheckmark

Royal Spinz

al Country FlagCheckmark
Deri në 800 €
Shfaq më pakShfaq më shumë
Merr bonusin
  • Lojëra me fitore të menjëhershme
  • Dizajn miqësor për përdoruesit
  • Kazino shumëgjuhëshe
Shfaq më pak
Shfaq më shumë
  • Lojëra me fitore të menjëhershme
  • Dizajn miqësor për përdoruesit
  • Kazino shumëgjuhëshe

Filluar në vitin 2015, RoyalSpinz është bërë i njohur si një kazino në internet e njohur me lojtarët e lojërave elektronike. Ky treg i veçantë do të përfitojë maksimumin nga kjo faqe pasi është i fokusuar në vend. Sidoqoftë, ka mjaft lloje të tjera lojërash për t'u tërhequr edhe nga një audiencë më e përgjithshme.