Më e mira Affiliate Cruise Kazino Në Celular

Affiliate Cruise, një program shoqërues për markat më të mira të kazinove në internet, u lançua në shtator 2014 dhe u licencua në MB dhe Maltë. Për përvojën më të mirë të përdoruesit, kazinoja përmban disa kazinove celulare, lojëra RNG dhe lojëra me tregtarë të drejtpërdrejtë. Affiliate Cruise operon në disa softuer, duke përfshirë Net Entertainment, Play'n Go, 2x2 Gaming dhe shumë të tjera.

Njerëzit që janë të gatshëm të promovojnë Affiliate Cruise mund ta bëjnë këtë në faqen e tyre të internetit, blogun ose faqen e mediave sociale. Partnerët mund të marrin komisione bujare duke filluar nga 25% pjesë e të ardhurave, e cila mund të rritet në 40%, bazuar në performancën. Për më tepër, ata kanë të drejtë të marrin një komision prej 2.5% të nën-affiliate kur referojnë filialet e tjera të kazinosë.