Më e mira Betchan Affiliates Kazino Në Celular

BetChan Affiliates është një program shoqërues për lojra kazino BetChan kërkon që partnerët të ndihmojnë në promovimin e kazinove të saj në platformat e tyre të ndryshme. Dhe si linja e saj e hapjes, BetChan premton një komision të mahnitshëm prej 30% gjatë gjithë jetës nga fitimet e bëra nga lojtarët e referuar. Ftesa e filialeve të tjera për t'iu bashkuar këtij rrjeti gjithashtu tërheq komision për referuesin nga fitimet e bëra nga ato filiale.

Si punon
Si punon

Si punon

Kushdo që bashkohet me bashkëpunëtorët e BetChan ka akses në materiale promovuese me cilësi të lartë. Ekipi i tij i marketingut di se si t'i bëjë lojtarët të kthehen. Dhe nëse një filial ka sfida, ekipi mbështetës i BetChan do të jetë në gjendje të ofrojë ndihmë. Fitimi në platformë është i thjeshtë; sillni lojtarë dhe merrni një komision të përjetshëm.

Si punon