Më e mira Bob Casino Affiliates Kazino Në Celular

Bob Casino Affiliates është në pronësi dhe operuar nga Direx NV, e licencuar sipas ligjit të Curacao. Ai pret disa lojëra nga disa prej kazinoja më e mirë ofruesit e lojërave, si NetEnt, Quickfire dhe 1x2gaming. Filialet në mbarë botën paguhen në ditën e parë të çdo muaji pa bartje të bilanceve negative.

Si punon
Si punon

Si punon

Bashkohuni me Bob Casino duke krijuar një profil bashkëpunëtor, më pas prisni lidhjen e referimit. Pasi ta merrni, promovoni atë duke përdorur banderola në HTML, imazh ose flash. Duke filluar nga regjistrimi deri te referimi i lojtarëve, bashkëpunëtorët marrin 25% deri në 40% të të ardhurave. Ky është një komision i përjetshëm për aq kohë sa lojtarët e referuar vazhdojnë të depozitojnë dhe fitojnë.

Si punon