Më e mira Bright Affiliates Kazino Në Celular

Bright Affiliates është një program marketingu i filialeve që lejon partnerët të fitojnë deri në 50% të të ardhurave. Ai krenohet me menaxherët e përkushtuar dhe përdor statistika të detajuara. Programi i filialeve ofron 350+ lojëra nga lart lojëra të licencuara markave në MB dhe BE. Gjithashtu, ai përdor mjete marketingu me porosi dhe nuk ka bartje negative të bilanceve për filialet e saj.

Si punon
Si punon

Si punon

Regjistrohuni në program, lundroni te mjetet e tij të marketingut për të zgjedhur më të preferuarin. Sillni lojtarë të rinj në rrjet përmes shtrirjes së marketingut dhe lëreni ekipin e Bright të ndihmojë me konvertimin. Filialet marrin një pjesë të të ardhurave 50% njëkohësisht për tre muaj dhe fitojnë më shumë para kur lojtarët e rinj depozitojnë.

Si punon