Më e mira Cashmio Affiliates Kazino Në Celular

A është dikush që kërkon të bashkëpunojë me programin kryesor të filialeve iGaming në industri? Cashmio Affiliates merr kurorën! Cashmio ka një ekip të shkëlqyer marketingu të filialeve që i ndihmon partnerët e tij të depërtojnë gjatë promovimeve. Rrjeti i filialeve krenohet me mbi dhjetë kazino me konvertim të lartë markat që lejojnë partnerët të fillojnë të fitojnë menjëherë. Siguron shpërblime të pasura, pa bartje negative, besnikëri është e barabartë me vlerë, komisione të larta dhe pagesa të shpejta.

Regjistrohuni për t'u bërë partner, merrni mjete të përqendruara te konvertimi dhe filloni të promovoni markat e kazinove. Partnerët mund të përdorin banderolat e marketingut në faqen e tyre të internetit ose lidhjet me tekst në faqet e tyre të ndryshme të mediave sociale. Prisni të merrni deri në 45% komision dhe fitime të pambuluara.