Më e mira CasinoCasino Affiliates Kazino Në Celular

CasinoCasino Affiliates është një program shoqërues i licencuar nga Autoriteti Suedez i Lojërave, Komisioni i Lojërave të Fatit të Maltës dhe Komisioni i Lojërave të fatit në Mbretërinë e Bashkuar. CasinoCasino krenohet me ofrimin e lojërave kazino me dizajne klasike që përmirësojnë përvojën e lojtarëve. Personave që kërkojnë të bashkëpunojnë me CasinoCasino u garantohet komisioni i përjetshëm, pagesa të shpejta, një mjedis i besueshëm dhe pa bartje negative.

Si punon
Si punon

Si punon

Regjistrohuni për t'u bërë një filial në sit. Navigoni në seksionin e tij "Goodies" dhe zgjidhni mjetet e marketingut për të promovuar markat. Mjetet përfshijnë banderolat, faqet e uljes, lidhjet me tekst, raportet, postuesit dhe gjurmuesit dinamikë. Nga pjesa fillestare e të ardhurave prej 25% të regjistrimit, partnerët mund të marrin deri në 40% të të ardhurave kur lojtarët depozitojnë.

Si punon