Më e mira Casumo Affiliates Kazino Në Celular

Casumo Affiliates është një program filial i krijuar për të rritur jetëgjatësinë e çdo lojtari në Casumo Casino. Kur partnerët e filialeve zgjedhin Casumo Affiliates, ata duhet të presin që të marrin konvertimin kryesor në treg. Gjithashtu, partnerët nuk kanë arsye të shqetësohen për pagesat; zakonisht ndodh në javën e parë të muajit.

Si punon
Si punon

Si punon

Për të zgjedhur, bashkëpunëtorët duhet të krijojnë një llogari në faqen e internetit të Casumo dhe të zgjedhin një baner ose të krijojnë një lidhje teksti. Partnerët duhet të shtojnë mjetin e zgjedhur në bloget e tyre, faqet e internetit të biznesit ose platformat e mediave sociale. Pas kësaj, ata mund të fillojnë të fitojnë menjëherë. Ndërsa komisioni i regjistrimit është 25%, partnerët mund të rriten deri në 45% kur depozitojnë lojtarët rregullisht.

Si punon