Më e mira ComeOn Connect Affiliates Kazino Në Celular

ComeOn Connect Affiliates është rezultat i një bashkimi të Filialeve Cherry dhe Filialeve Earn. Ata u ofrojnë lojtarëve mundësinë për të fituar deri në 45% të pjesës së të ardhurave. Programi gjithashtu ka shërbim të shkëlqyer ndaj klientit i cili është i disponueshëm në çdo kohë. Për më tepër, 20 marka janë gjithashtu të lidhura me Filialet ComeOn në këtë kohë (si në 2021).

Kjo do të thotë që partnerët marrin ndryshime serioze kur promovojnë markat ComeOn Connect në faqet e tyre. Gjithashtu, ka pirgje mjetesh marketingu dhe statistika të lehta për t'u parë. Së fundi, ju gjithashtu mund të fitoni një 10% shtesë përmes programit të ri Super Affiliate dhe shumë më tepër